GeoBuzz 2019

Categorie:
Vereniging
Labels:
GeoBuzz, ondernemen, locatie-data

Overview Image

Locatie:
1931 Congrescentrum Den Bosch
Datum:
dinsdag, 19 november, 2019 t/m woensdag, 20 november, 2019
Organisatie:
GeoBuzz
Link:
http://www.geobuzz.nl

GeoBuzz 2019 - Samen ondernemen met locatie-data

De zesde GeoBuzz is op 19 & 20 november. In 2014 is GeoBuzz gestart. De intentie was en is nog steeds om jaarlijks een onafhankelijk evenement te organiseren over geo-informatie. Een evenement met een beurs, een congres en netwerkmogelijkheden.

In 2019 is dit initiatief nog volop levend. Na enkele jaren zoeken naar de waarde en vorm van het evenement heeft het in 2018 zijn draai gevonden. GeoBuzz is een niet meer weg te denken evenement voor iedereen die iets doet met locatie-data.

Geo-gebruikersfestival integreert in GeoBuzz
Het geo-gebruikersfestival werd georganiseerd door Geonovum, het Ministerie van Binnenlandse zaken en PDOK. Het ging over de laatste ontwikkelingen van geo-registraties en voorzieningen en over de gebruiksmogelijkheden ervan. In 2019 is het gebruikersfestival onderdeel van GeoBuzz. De organisatoren van het gebruikersfestival en GeoBuzz zijn van mening dat door de integratie er betere netwerkmogelijkheden komen tussen geo-deskundigen en gebruikers van geo-informatie. In plaats van gescheiden bijeenkomsten is er nu één integrale bijeenkomst.

Samen ondernemen met Locatie-data
Het congresprogramma heeft als thema: Samen ondernemen met locatie-data. Er gebeuren spannende ontwikkelingen met locatie-data. Op GeoBuzz komen hierover presentaties, discussies en worden de ontwikkelingen getoond. Dit gebeurt allemaal vanuit het samen  ondernemen. Bijvoorbeeld: bedrijven met overheden, kennisorganisaties met bedrijven en overheden met belangenorganisaties.

Het samen ondernemen met locatie-data wordt gestuurd door vernieuwende technologie-trends die ten dienste staat van de maatschappelijke vraagstukken van nu.

Dien nu uw programmavoorstel(len) in
Het samen ondernemen met locatie-data geeft meerwaarde aan de energietransitie, de omgevingswet, de mobiliteitsontwikkelingen, het voedselvraagstuk en de participatie van burgers, belangenorganisaties en bedrijven in het openbaar bestuur.

Deze waarde wordt zichtbaar op GeoBuzz in een kwalitatief hoogwaardig programma. Dat gebeurt via inspirerende presentaties, interacties en in de Werkplaats. De werkplaats is een beursplein waar producten getoond worden, ambities verteld en ervaringen gedeeld.

Dien uw voorstel voor 17 juni in!

De voorstellen worden beoordeeld door een brede programmacommissie waarin gemeenten, waterschappen, provincies, het rijk, bedrijven en kennisorganisaties deelnemen.

Beurs en netwerken
De beurs is het netwerk- en ontmoetingscentrum van GeoBuzz.
De beurs is de jaarlijkse plek om de bedrijven te spreken.
Daarnaast presenteren overheden zich.
En er is een onderwijsplein.
De beursplattegrond en alle informatie over de beurs staat op www.geobuzz.nl/beurs.

Studenten ontmoeten de geo-sector
In de afgelopen vijf jaar zijn er steeds meer studenten GeoBuzz gaan bezoeken. Ook dit jaar is er weer een speciaal programma voor studenten. Daarin oriënteren zij zich op de arbeidsmarkt en stagemogelijkheden. 

Netwerkbijeenkomst met aansluitend het GIN-gala
Op 19 november sluit de eerste GeoBuzz-dag af met een netwerkbijeenkomst. Na het congresprogramma en beursbezoek is dit het moment om met elkaar in gesprek te gaan.

Voor diegenen die willen kan men aansluitend doorgaan naar het GIN-gala. Dit is een diner op een mooie locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Tijdens het GIN-gala worden de winnaars van de Geo Prestige Award bekend gemaakt.

Geef u op voor deelname
De zesde GeoBuzz staat bol van activiteiten. GeoBuzz wordt steeds meer hèt jaarlijkse moment voor geo-deskundigen en gebruikers van locatie-data om elkaar te ontmoeten. Met name nu het geo-gebruikersfestival integreert. Alle reden om GeoBuzz te bezoeken. De entree is vrij.

Schrijf u nu in>>

Houd de speciale website en onze socials in de gaten voor de laatste informatie over GeoBuzz.