Geo Prestige Award

Algemeen

De Geo Prestige Award van het jaar is dè verkiezing waar je als geo-professional, geo-startup en geo-organisatie aan mee wilt doen. Deze zoektocht naar de beste Nederlandse geo-pro’s is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geodomein te binden. 

Je kunt hier iemand voordragen waarvan jij vindt dat hij/zij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Daarnaast kun je natuurlijk ook jezelf of jouw startup of organisatie aanmelden!

Via jouw eigen Geo Prestige Award-profielpagina kunnen mensen op je stemmen (+1) en kun je referenties (+5) verzamelen waarmee je vervolgens mooie prijzen ontgrendeld. Jouw eerste doel is het verzamelen van 100 punten, want daarmee plaats je je direct als finalist voor de Geo Prestige Award!

Ga jij de uitdaging in 2018 aan? Houd deze pagina in de gaten!

2017

Op 20 november 2017 zijn de eerste winnaars van de GPA bekend gemaakt. In de categorie Start-Up heeft GeoGAP de prijs gewonnen, in de categorie Organisaties GeoFort en in de categorie Professional heeft Koos Krijnders gewonnen. GIN feliciteert deze winnaars!! 

Download hieronder de presentaties van de gegeven pitches: