Geo Prestige Award

Geo Prestige Award - Kandidaten voordragen kan nog tot 31 oktober!

Uit de ontvangen inzendingen worden door de vakjury drie kandidaten genomineerd waarna het publiek bepaalt wie zich straks geo-professional van het jaar mag noemen. Op deze pagina lees je later meer over de genomineerde kandidaten.

GPA 2020: we zijn gestart! 
Tot 31 oktober is het mogelijk kandidaten voor te dragen voor de Geo Prestige Award 2020! De Geo Prestige Award (GPA) wordt toegekend aan een persoon die zich positief onderscheiden heeft in het belang van ons vakgebied. Kandidaten hebben hart voor geo-informatie en zijn een ambassadeur voor het vakgebied. Kandidaten kunnen door collega’s worden voorgedragen. Een voordracht wordt goed gemotiveerd en de kandidaat dient op de hoogte te worden gesteld. Uitgezonderd zijn persoonlijke voordrachten van de juryleden. De voordracht wordt ingediend bij het verenigingsbureau van GIN door een e-mail te sturen naar info@geo-info.nl.

Vanwege covid-19 is het niet mogelijk de prijs uit te reiken tijdens ons jaarlijkse GIN Gala, In de plaats hiervan reiken we de GPA eind november uit tijdens een webinar. Houd hiervooronze online agenda in de gaten.

Ken jij iemand die voor de Geo Prestige Award in aanmerking moet komen? Mail je kandidaat met motivatie naar info@geo-info.nl om direct iemand voor te dragen. Dat kan tot uiterlijk 31 oktober 2020.

Over de Geo Prestige Award 
Deze jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlanse geo-professional van 2020 is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden.

De geo-community in Nederland koos web cartograaf Niene Boeijen uit als winnaar van de Geo Prestige Award. Volgens de vakjury, die een voorselectie heeft gemaakt, heeft de web cartograaf zich de afgelopen jaren onderscheiden door haar geo-werk, dat zich afspeelt op het grensgebied van techniek en kunst. Met een ‘enorme technische vaardigheid’ maakt zij mooie web(kaart)applicaties. Daarnaast zet zij zich in voor de externe verspreiding van het vakgebied. Onder andere als organisator van de Maptime-activiteiten in Amsterdam en Utrecht, maar ook door het geven van inspirerende presentaties en workshops op (inter)nationale conferenties en congressen.