Geo Prestige Award

Inschrijving Geo Prestige Award 2020 geopend!

Uit de ontvangen inzendingen worden door de vakjury drie kandidaten genomineerd waarna het publiek bepaalt wie zich straks geo-professional van het jaar mag noemen. Op deze pagina lees je later meer over de genomineerde kandidaten.

GPA 2020: we zijn gestart! 
Vanaf nu is het mogelijk kandidaten voor te dragen voor de Geo Prestige Award 2020! De Geo Prestige Award (GPA) wordt toegekend aan een persoon die zich positief onderscheiden heeft in het belang van ons vakgebied. Kandidaten hebben hart voor geo-informatie en zijn een ambassadeur voor het vakgebied. Kandidaten kunnen door collega’s worden voorgedragen. Een voordracht wordt goed gemotiveerd en de kandidaat dient op de hoogte te worden gesteld. Uitgezonderd zijn persoonlijke voordrachten van de juryleden. De voordracht wordt ingediend bij het verenigingsbureau van GIN door een e-mail te sturen naar info@geo-info.nl.

Vanwege covid-19 is het nu nog onduidelijk hoe de winnaar worden bekendgemaakt, maar het bestuur komt hiervoor met een passende oplossing.

Over de Geo Prestige Award 
Deze jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlanse geo-professional van 2020 is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden.