Hoe werkt de Award

Geo Prestige Award

Wil je alleen iemand aanmoedigen om te winnen?

Als je alleen iemand aan wilt moedigen om te winnen en je bent geen lid. Geen probleem, dan kun je je hier registreren! Wel zo gemakkelijk. 

Hoe nomineer je of word je genomineerd?

Je kunt iemand voordragen waarvan jij vindt dat hij/zij het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Daarnaast kun je natuurlijk ook jezelf of jouw start-up of organisatie aanmelden. Aanmelden kan hier.

Voor organisaties wordt een speciale link aangemaakt. Wil je jouw organisatie inschrijven stuur dan een mail naar organisatie@geoinformatienederland.nl. Als je organisatie nog niet staat ingeschreven ontvang je een link.

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op de eervolle titel dien je jezelf of je organisatie aan te melden en/of een voordracht te accepteren. Hiervoor moet je eerst inloggen. Dan kom je op je eigen Geo Prestige Award-profielpagina, deze kun je zelf aanpassen. Heb je nog geen account dan kun je deze via deze hier aanvragen. De referenties die jij verzamelt komen onder jouw profiel op de website te staan. Deze zijn belangrijk, want die helpen de jury.

Hoe word je finalist?

Via jouw eigen Geo Prestige Award-profielpagina kunnen mensen op je stemmen (+1) en kun je referenties (+5) verzamelen waarmee je vervolgens mooie prijzen ontgrendeld. Jouw eerste doel is het verzamelen van 100 punten. Daarmee plaats je je direct als finalist voor de Geo Prestige Award!

Hoe kan iemand stemmen?

Om te stemmen of een referentie te geven moet je inloggen. Beetje gedoe natuurlijk, maar op deze manier kunnen we zorgen dat de verkiezing eerlijk verloopt en er geen nepstemmen worden gegeven. Het inloggen hebben we erg laagdrempelig gemaakt

Anderen enthousiast maken? Download deze flyer.

Moet je lid zijn van GIN?

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Iedereen die enthousiast is over geo-informatie mag meedoen met de Geo Prestige Award en/of de GIN-NCG-Scriptieprijs. En een ieder die enthousiast is over jou als geo-professional, geo-startup of jouw organisatie mag een stem of referentie uitbrengen!

Wat is het pitchevent?

Als finalist mag je gratis je professionele profielfoto te laten maken en krijg je van ons een pitchvideo. Deze komt op je profielpagina en helpt je de Geo Prestige Award in de wacht te slepen. Deze video kun je delen met je collega’s, relaties en vrienden (via sociale media).

Hoe werkt de beoordeling en nominatie?

Inzenden kan tot en met de dag van de prijsuitreiking. Wel zal onze deskundige jury vooraf de inzendingen beoordelen en per categorie drie nominaties bekend maken. We hebben een krachtige jury samengesteld die een goede weerspiegeling is van onze achterban. Met die knipoog dat we bewust gezocht hebben naar een goede verdeling tussen mannen en vrouwen.

Wanneer is de uitreiking?

Op maandagavond 20 november 2017 vindt de bekendmaking en uitreiking van de Geo Prestige Award plaats tijdens het spiksplinternieuwe GIN Gala. Dit exclusieve netwerkevenement zal alleen op uitnodiging te bezoeken zijn. De genomineerden ontvangen hiervoor hun toegangsticket! 

Wie is de jury?

Om onze individuele junior, medior en senior leden te representeren hebben we Jessy Faas (student Geo Media & Design), Bettine Baas (Kadaster) en Erik Meerburg (Geo Academie) bereid gevonden in de jury plaats te nemen. De academische sector wordt vertegenwoordigd door Kees Jansen (Geo Media Design, Aeres). Vanuit de overheid schuift Heidi van der Vloet (gemeente Eindhoven) aan de jurytafel. Tot slot wordt het bedrijfsleven gerepresenteerd door Tiny Nuiten (Realworld). Vanuit de organisatie is Roosmarijn Haring (Community Manager GIN) juryvoorzitter. De jury is uitgesloten van deelname.

Per ongeluk verkeerde categorie?

Heb je je per ongeluk voor de verkeerde categorie aangemeld? Geen probleem. Ga naar deze pagina (als je ingelogd bent). Hier kun je zelf vinkjes aan en uit zetten. 

Reglement Geo Prestige Award en Scriptieprijs.