Hoe werkt de Scriptieprijs

GIN-NCG-Scriptieprijs

Wie mag er meedoen?

Alle opleidingen op zowel MBO/HBO/WO bachelors en masters mogen per geo-gerelateerde opleiding 2 scripties van het studiejaar 2016-2017 insturen die zij willen voordragen voor de scriptieprijs.

Phd scripties zijn uitgesloten. Het NCG heeft al een prijs voor Nederlands Phd onderzoek. Dit zijn de Tienstra Onderzoeksprijs die eens per twee jaar wordt uitgereikt en de Otto von Gruber Award die eens er vier jaar internationaal wordt uitgereikt.

Hoe wordt een scriptie voorgedragen?

De opleidingscoördinatoren ontvangen hiervoor een mail. Heeft jouw opleiding geen mail ontvangen? Geen probleem. Je vindt het voordrachtformulier hier dit kun je opsturen naar info@geo-info.nl. Op dit formulier kunnen maximaal 2 kandidaten worden voorgedragen. Het is verplicht een link toe te voegen naar de digitale versie van de scriptie. Insturen kan tot 15 oktober 2017.

Ben je student en wil je meedoen met de GIN-NCG-Scriptieprijs? Je kunt je helaas niet zelf inschrijven. Wel kun je natuurlijk je opleidingscoördinator attenderen op de prijs en aangeven waarom jij vindt dat je een goede scriptie hebt geschreven!

Moet je lid zijn van GIN?

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet! Alle afgestudeerden van 2016-2017 mogen meedoen met de GIN-NCG-Scriptieprijs.

Wie gaat dit beoordelen?

Na 15 oktober 2017 zal onze deskundige jury de inzendingen beoordelen. Zij houden hierbij rekening met de aard van de opleiding (MBO/HBO/WO). Let op: er zal 1 winnaar uitkomen! Appels met peren vergelijken? Wij vinden van niet, het gaat om een scriptie die opvalt, gewogen naar opleiding en opleidingsniveau. Het doel is jong talent vroeg te ontdekken en in de schijnwerpers te zetten.

Uitreiking GIN-NCG-Scriptieprijs

Op maandagavond 20 november 2017 vindt de bekendmaking en uitreiking van de GIN-NCG-Scriptieprijs plaats tijdens het spiksplinternieuwe GIN Gala. Dit exclusieve netwerkevenement zal alleen op uitnodiging te bezoeken zijn. De winnaar van de GIN-NCG-Scriptieprijs ontvangt onder embargo een toegangsticket!