GINgala

Bent u ook zo trots op de innovatieve kracht van de Nederlandse geosector? En wilt u een bijzonder evenement bijwonen dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier uw waardering te uiten naar uw (zaken)relaties?

Kom dan op 19 november 2018 naar het GIN Gala. De avond voorafgaand aan GeoBuzz en waarop wij, Geo Informatie Nederland (GIN), onder meer de Geo Prestige Award uitreiken aan degene die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan ons vakgebied. Naast de uitreiking van de Geo Prestige Award wordt ook de GIN-NCG Scriptieprijs uitgereikt. De prijs om nieuw talent te ontdekken, de volgende generatie aan het geodomein te binden en waarmee net afgestudeerden zich in de picture van bedrijven kunnen spelen. Naast het uitreiken van de prijzen kunt u tijdens het speciale diner ook luisteren naar interessante sprekers.

Een speciale en belangrijke avond! En u kunt daar bij zijn! We hopen daarom van harte u ook dit jaar (weer) te mogen verwelkomen: als gastheer of gastvrouw van uw eigen tafel, omdat ook uw onderneming zich inzet voor ons vakgebied.

Wilt u uw eigen tafel?                                        
Meld u dan aan als sponsor door een tafel te reserveren. Voor € 5.000,- heeft uw organisatie een eigen tafel voor 10 personen. Tevens heeft u exposure vooraf en tijdens het GIN Gala.

Orangerie in Den Bosch
Dit jaar vindt het gala plaats in de Orangerie, een historische kerk in het centrum van Den Bosch. Deze kloosterkerk met prachtige muurschilderingen, voorzien van alle moderne faciliteiten zal de verwachtingen van de gasten overtreffen.

Programma maandag 19 november 2018
17.30 uur - Ontvangst met exclusieve hapjes en drankjes
18.00 uur - Welkomstwoord door de voorzitter van GIN
18.30 uur - Start galadiner met een Keynote speaker en de Uitreiking GPA en GIN-NCG-Scriptieprijs       
22.00 uur - Einde

Samengevat

  • Eigen fraai gedekte tafel tijdens luxe diner voor 10 personen

  • Uw eigen gastvrouw of -heer gedurende de gehele avond

  • Luxe diner voor 10 personen

  • Logo op de website van GIN

  • Logo in nieuwsbrief / e-mailings

  • Logo op uitnodiging

  • Logo op banieren

  • Vermelding op Social Media

Kosten: € 5.000,- (excl. BTW)

Praktische informatie
Datum: maandag 19 november
Locatie: De Orangerie in Den Bosch

Meer informatie
In overleg is maatwerk mogelijk. Voor meer informatie en voor het aanmelden als sponsor, kunt u contact opnemen met Edith Koetsier of Jitze Vellenga via 033 247 3415 of info@geo-info.nl.

Tijdens het GIN-gala zullen de volgende prijzen uitgereikt worden: