GINgala

Heb jij ook zo genoten van het GIN-Gala op maandag 19 november 2018? Het was dé avond waarop we maar liefst drie prijzen uitreikten aan onze vakgenoten: de GPA-Publieksprijs, de GPA-Juryprijs en de GIN-NCG-Scriptieprijs.  

Het is de nieuwe, jaarlijkse traditie geworden: het GIN-Gala. Een avond waarop we elkaar, onder het genot van een heerlijk driegangendiner, kunnen ontmoeten en bijpraten over het vak. In de Orangerie in Den Bosch stonden prachtig gedekte tafels klaar. De muzikale begeleiding was dit jaar in handen van het koperkwintet Continuous Brass.

Tussen de gangen nam de keynote-spreker Raymond Sluiter van Spaceoffice ons mee in het thema ‘Klimaatverdrag en het monitoren van essentiële klimaatvariabelen vanuit de ruimte’. Een zeer inspirerende bijdrage.

foto13

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de prijsuitreiking. We reikten dit jaar maar liefst 3 prijzen uit: de GPA-Publieksprijs én de GIN-NCG-Scriptieprijs. Roelof Boekhold won, na een spannende strijd, de GPA-Publieksprijs, Victor Jetten won de GPA-Juryprijs en Alireza Ajami was de trotse winnaar van de GIN-NCG-Scriptieprijs. Het bestuur van GIN en NCG feliciteert alle winnaars met hun prijs en bedankt de andere genomineerden voor hun inzet in het geo-vakgebied.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, zoals ProRail en Facto. Wil jij volgend jaar ook als sponsor zichtbaar zijn tijdens het GIN-Gala? Neem dan met ons op voor de mogelijkheden! 

koperkwintet

gin gala -14

Geo Prestige Award

GIN NCG Scriptieprijs