GIN-Gala 2019

Na de eerste dag van GeoBuzz, op 19 november 2019, organiseert GIN voor de derde keer op rij haar GIN-Gala. Wederom een avond waar men tijdens een heerlijk diner kan bijpraten en netwerken met vakgenoten.

Het hoogtepunt van de avond wordt weer de prijsuitreiking. We reiken dit jaar maar liefst 3 prijzen uit: de GPA Publieksprijs,de GIN Kartografiewedstrijd én de GIN-NCG-Scriptieprijs. Wil je als sponsor zichtbaar zijn tijdens het GIN-Gala? Neem dan met ons op voor de mogelijkheden het secretariaat van GIN via 033- 2473415.

Op dinsdag 19 november wordt u alvast meegenomen in het thema "Smart Surveyors for Land & Water management", het thema van de FIG Working Week in Amsterdam volgend jaar, welke mede door GIN wordt georganiseerd.
Tijdens een feestelijk diner wordt u een geheel verzorgde avond onder professionele muzikale begeleiding van het Continuous Brass ensemble. Er wordt een interessante keynote gegeven door Prof. Dr. R. Staiger, President FIG, die de verbinding met de Sustainable Development Goals vanuit FIG zal toelichten. Paula Dijkstra, conference director Working Week 2020, zal de voortgang en stand van zaken van de Working Week toelichten, inclusief mogelijkheden tot deelname aan dit festijn dat 1500 vakgenoten wereldwijd zal trekken.

De avond staat echter vooral in het teken van de jaarlijkse uitreiking van de Geo Prestige Award, de GIN-NCG Scriptieprijs en de Kartografieprijs 2019. Diverse personen worden in het zonnetje gezet en enkelen gaan strijken met de eer en een prijs. Rond 22.30 uur zal de avond worden afgesloten.