Geo Prestige Award 2018

Geo Prestige Award 2018 – Geo op de Kaart

Ook dit jaar organiseert Geo-Informatie Nederland de Geo Prestige Award (GPA). Je maakt voor de tweede keer kans om deze Award te winnen! Vorig jaar was de aftrap van de GPA, met prijzen in verschillende categorieën. De ervaringen hebben we gebruikt om de editie van 2018 te verbeteren.

Waarom de GPA?
De GPA is in het leven geroepen om mensen uit ons vakgebied te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geodomein te binden. Het thema van dit jaar is ‘Geo op de kaart’! In dat kader zijn we op zoek naar het bedrijf, de persoon of de dienst met de meest innovatieve ontwikkeling in het geodomein, iemand die heel veel exposure heeft gegeven aan de geo-branche, een boegbeeld is voor ons vakgebied of ons vakgebied op andere wijze op de kaart heeft gezet.

Voordragen!
Jij kunt bedrijven, personen of diensten voordragen waarvan je denkt dat ze in aanmerking moeten komen voor de GPA 2018. Laat ons weten wie of wat ons vakgebied op de kaart heeft gezet en op welke manier. Voordragen kan via de website. Houd de site verder ook in de gaten voor het laatste nieuws!

Hoe gaat de GPA verkiezing dit jaar?
Er zijn een paar wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

•    Je kunt meedingen naar twee prijzen: de vakjuryprijs én de publieksprijs;

•    Je kunt alleen worden voorgedragen door anderen;

•    Het publiek kan live stemmen op het GINgala én via een online poll.

Tot half september 2018 kun je iemand voordragen. Op basis van de inzendingen stelt de jury (de winnaars van vorig jaar) een shortlist met genomineerden op. De jury benadert de genomineerden, waarna zij op de website worden gepubliceerd.

Je kunt stemmen via een online poll of tijdens het GINgala waar de genomineerden zich presenteren  waarna wordt gestemd voor de publieksprijs. De winnaar van de vakjuryprijs wordt bepaald op basis van de nominaties en de informatie die ingewonnen wordt over de genomineerden. Beide prijzen worden uitgereikt tijdens het GINgala op 19 november 2018 in Den Bosch.

Wat kun je winnen?
De GPA gaat niet over het winnen van iets fysieks, het zorgt ervoor dat iedereen in het geo-werkveld weet dat jij de juiste uitstraling hebt, het boegbeeld bent voor ons vakgebied. Je wint eeuwige roem! Daarnaast krijg je een plek op het nominatieplein tijdens GeoBuzz op 20 en 21 november 2018.
Winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs worden ook uitgenodigd om volgend jaar plaats te nemen in de jury van de volgende GPA verkiezing.

Weet jij iemand die zeker kans moet maken op de GPA 2018? Klik hier.