GPA 2019 - we gaan weer van start!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar de Geo-Professional!

De Geo Prestige Award (GPA) is dé verkiezing van het jaar waar je als geo-professional aan mee wilt doen! Deze jaarlijkse zoektocht naar de beste Nederlanse geo-professional van 2019 is in het leven geroepen om vakmensen te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geodomein te binden. 

Waarom de GPA?
De GPA is in het leven geroepen om mensen uit ons vakgebied te eren en te waarderen, om innovatie te stimuleren en om de volgende generatie aan het geo-domein te binden.  Het thema van dit jaar is nog niet bekend maar hoor je zo snel mogelijk! Binnen het thema gaan we ook dit jaar weer op zoek naar een bedrijf, die ene persoon of een specifieke dienst met de meest innovatieve ontwikkeling in het geodomein, iemand die heel veel exposure heeft gegeven aan de geo-branche, een boegbeeld is voor ons vakgebied of ons vakgebied op andere wijze op de kaart heeft gezet.

Wat is de prijs? 
De GPA gaat niet over het winnen van iets fysieks, maar het zorgt ervoor dat iedereen in het geo-werkveld weet wie het nieuwe boegbeeld is van ons vakgebied. Eeuwige roem dus! 
Winnaars van de publieksprijs én de juryprijs worden uitgenodigd om volgend jaar plaats te nemen in de jury van de volgende GPA-verkiezing.

Hoe werkt het?

Informatie volgt in juli 2019.