Nieuws

Nieuwsbericht

Nieuwsbrief februari verzonden

Categorie:
Vereniging

Nieuwsbrief GIN 

De nieuwsbrief van GIN is vorige week verzonden. In de week van de verzending van de het magazine van GIN wordt ook de nieuwsbrief verzonden. Heb je deze nieuwsbrief gemist?? Via deze link kun je de nieuwsbrief lezen!! Veel leesplezier gewenst.

 


Heerhugowaard zoekt een Applicatiebeheerder GIS-GEO

Categorie:
Vacature

In Heerhugowaard werken wij elke dag aan een betere en digitalere omgeving voor iedereen die hier komt, woont, werkt, onderneemt en leeft. Dit doen we met inzet voor en door iedereen. Want alleen samen maken we het waar.

Heerhugowaard is jouw ruimte als jij met jouw ambities en talent het verschil wilt maken voor iedereen in onze mooie gemeente. Jij bent een publieke professional. Jouw blik is altijd naar buiten gericht en je pakt jouw ruimte om je te blijven ontwikkelen. Als jij groeit, groeit de organisatie mee. Zo zijn we altijd een stap voor.

Met plezier samenwerken voor een TOP dienstverlening: dat is werken bij Heerhugowaard.

 

Applicatiebeheerder GIS/GEO

36 uur | Heerhugowaard

 

Over de functie
De functie valt binnen het organisatieonderdeel Applicatiebeheer (Bedrijfsvoering).
Als applicatiebeheerder ben je continue op de hoogte van de wensen van de gebruikers en kun je deze vertalen naar structurele oplossingen. Daarbij weet je de gebruikers te stimuleren tot optimale benutting van de beschikbare software.

Wat je graag doet
Je bent in staat collega’s en daarmee de organisatie beter te laten functioneren door optimaal werkende applicaties, welke onze TOP dienstverlening ondersteunen! Je draagt voortdurend bij aan het doorontwikkelen van de dynamische architectuur op operationeel niveau. Je doet dat door proactief te acteren op ontwikkelingen en door regelmatig in gesprek te zijn met je stakeholders (gebruikers, leveranciers en IT-collega’s). Je weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen en de hoofdlijn goed vast te houden. Je weet wat wel en niet kan en bent daarin duidelijk in je communicatie. Als je dat goed doet, loopt het dagelijkse werk ongehinderd door en ben je de verbindende schakel tussen de bedrijfsvoering en ICT.

Wat jij bent, kunt en hebt 
Je beschikt over minimaal HBO-niveau en over kennis van het materiegebied GIS/GEO. Je bent bekend met ITIL en BISL. Ook heb je database en SQL kennis en ervaring met het bouwen van query’s. Je schakelt snel, je bent analytisch sterk en je toont initiatief. Indien je kennis hebt van geautomatiseerde informatiesystemen, omgevingsinformatiemanagemen en gemeentelijke processen, heeft dat onze voorkeur.

Wat wij je bieden
Heerhugowaard werkt op een vernieuwende, praktische en vooral menselijke manier. Hierbij bieden we een flexibele werkomgeving, de mogelijkheid om plaats (bijvoorbeeld vanuit huis) en tijd onafhankelijk te werken. Je kiest zelf je laptop en telefoon (BYOD), welke jouw eigendom worden. Je kunt deze dus ook privé gebruiken. Je salaris is maximaal € 3.805,- bruto per maand (fulltime dienstverband, schaal 9, CAR/UWO, salarispeil 1 januari 2018). Naast het recht op vakantie-uren (183,6 uur) kun je ook nog ruim 4 weken verlof kopen via het individuele keuze budget (IKB). Het IKB is 18,45% van jouw bruto salaris en je kunt dit voor verschillende doelen inzetten of opnemen wanneer het jou uitkomt.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij onze applicatiebeheerder? Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur je brief met motivatie en CV voor 24 februari 2019 via deze link. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 maart 2019.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Wietse Westerdijk (manager bedrijfsvoering ICT) tel 06-22044720 of Joyce Zuurbier (coördinator applicatiebeheer) tel 06-10483013.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Applicatiebeheerder GIS/GEO, Applicatiebeheer, Gis, Geo, ITIL, BISL, ICT, IT, Informatica, Vacature Heerhugowaard, HBO


Gemeente Noordoostpolder zoekt een Specialist Geo-Informatie

Categorie:
Vacature

Ben jij goed thuis in geo-databases en data-analyses? Dan zijn wij voor het team Geo-informatie (cluster Ingenieursbureau) op zoek naar jou als

 

Specialist Geo-Informatie

32-36 uur | Emmeloord

 

Het cluster

Het cluster Ingenieursbureau zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte. Denk hierbij aan het openbaar groen, de wegen en sport- & speelvoorzieningen. Maar ook riolering, grondverkoop en de aanleg van nieuwe woonwijken en gebouwen. De werkzaamheden zijn verdeeld over de vier teams; Realisatie, Beheer, Geo-informatie en Vastgoed.

Het team Geo-informatie houdt zich bezig met Geografische informatievoorziening voor de hele organisatie, de basisregistraties BAG, BGT, BRO, WKPB en kenmerkt zich door de korte lijnen, goede samenwerking en klantgerichtheid.

 

Wat ga je doen?

Als Specialist geo-informatie ontwikkel en bouw je nieuwe GIS-toepassingen en vertaal je strategische beleidsvraagstukken naar GIS-modellen. Je doet onderzoek naar en experimenteert met nieuwe GIS-toepassingen en technologieën. Je adviseert over het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze geo-informatievoorziening. Het bedenken van creatieve oplossingen vind je een uitdaging. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op jouw vakgebied. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de geo-informatievoorziening van de gemeentelijke organisatie.

 

Wat vragen wij?

Wij vragen HBO werk- en denkniveau. Als je relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie is dit een pre. Ben je net afgestudeerd? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Verder ben je innovatief en creatief, werk je klantgericht en toon je inlevingsvermogen. Daarmee weet je een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het team. Onze kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, creativiteit en lef zijn onderdeel van jouw DNA.

 

Wij bieden wij?

Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het salaris is, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De gemeente Noordoostpolder beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individuele Keuze Budget van 17,05% per maand. Dit budget kun je naar eigen wensen inzetten.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Dunning, coördinator geo-informatie via 06-22697290.
We ontvangen jouw motivatie met cv graag voor 19 februari 2019 via deze link.

De gesprekken vinden plaats op 27 februari 2019. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Specialist Geo-Informatie, Geo Informatie, Geo, Gis,


North Sea Port zoekt een GIS Beheerder

Categorie:
Vacature

GIS Beheerder

Als GIS Beheerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het beheer en de ontwikkeling van het geografisch informatiesysteem (GIS) van North Sea Port. In dit systeem worden ruimtelijke gegevens en informatie over geografische objecten opgeslagen, beheerd, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd. Je werkt samen met diverse afdelingen in de organisatie t.a.v. het leveren van
geo-gerelateerde informatie en maakt deel uit van de afdeling Infrastructuur, cluster IT waarbij je rapporteert aan de Manager IT.

Functie
Tot je taken en werkzaamheden behoren o.a.;

 • zorgdragen voor een actief en correct beheer van de (geo) databank;
 • opvolgen van databeheertaken;
 • kwaliteitsbewaking, waaronder het doen van controles op datasets;
 • toegankelijk maken van gegevens, aangepast naargelang het type eindgebruiker;
 • vormgeven aan visualisaties van geodata en presentaties;
 • ontwikkelen van geo-apps, -websites en -presentaties;
 • ontwerpen, opmaken en aanpassen van eigen geografische datasets;
 • samenwerken met diverse gebruikers in projecten waar geo-informatie relevant is.
 • uitwisselen van gegevens met andere (externe) partijen en systemen.

Gevraagd
Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Geo/GIS of ICT. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, hebt kennis van GIS-technologie (maar ook 3D, IoT) en ervaring met GIS-applicaties, databankbeheer, geodata, visualisatie en dagelijkse gebruikersondersteuning. Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken. Je bent ondernemend, creatief, resultaat- en oplossingsgericht, analytisch, servicegericht en communicatief sterk.

Aanbod
Werken bij een ambitieuze organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie met hoofdstandplaats in terneuzen waarbij je eveneens bereid bent om te werken in vestiging Gent.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar North Sea Port t.a.v. afdeling HR onder vermelding van
vacature GIS Beheerder. Dit kan via de e-mail naar jobs@northseaport.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick van Sluijs (Manager IT) of Anne Onstenk (HR Adviseur). Reageren kan tot en met 8 februari 2019.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 


Meld uw expedities voor Geoweek 2019 nu aan!

Categorie:
Extern

De dertiende editie van de Geoweek is in zicht!

Vorig jaar deden ruim 7000 leerlingen en 80 bedrijven/organisaties mee met de GeoWeek. Van 3 t/m 7 juni 2019 gaan leerlingen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar op expeditie in het veld, bij een GeoBedrijf of ontvangen zij een GeoProf in de klas. Zo maken ze kennis met de leuke en technische kanten van het vak aardrijkskunde. Tijdens de GeoWeek staat zelf doen voorop! Wilt u ook een activiteit aanbieden om de interesse van jongeren voor Geo aan te wakkeren? Bedrijven en instellingen kunnen vanaf nu hun expedities aanmelden voor de GeoWeek 2019. Let op, een expeditie aanmelden kan tot 18 februari. 

Lees meer


Syntrophos zoekt een Regisseur GEO Informatie

Categorie:
Vacature

Syntrophos is het Shared Service Center voor de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. Deze krachtenbundeling betekent voor alle deelnemende gemeenten hetzelfde: meer kwaliteit tegen minder kosten. Syntrophos levert ondersteunende diensten op het gebied van ICT, I-advies en GEO-informatie.

Syntrophos wordt bestuurd door de deelnemende gemeenten. Het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur bestaat uit vertegenwoordigers vanuit deze gemeenten.

Syntrophos is opgericht in 2013 en vanaf dat moment sterk gegroeid. Inmiddels bestaat de organisatie uit 47 medewerkers. Er is een grote betrokkenheid van de medewerkers bij Syntrophos en collegialiteit is vanzelfsprekend. Het is een ondernemende organisatie die continue op de hoogte is van nieuwe technologische ontwikkelingen en daarmee van waarde is voor haar relaties. Innovatief, creatief, zelfkritisch, slagvaardig en flexibel zijn kenmerken.

Het team GEO-informatie bestaat uit 16 medewerkers. Voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe collega.
 

Regisseur GEO Informatie
36 uur | Spijkenisse  
                               

                           

Nieuwe functie

Deze functie is nieuw bij het GEO team en richt zich op coördinatie en klantcontact. Wij zijn nog op zoek naar één regisseur (1 fte). Na aanstelling wordt er over drie regisseurs een werkverdeling gemaakt over de productgroepen CAD GIS, Inwinning, Basisregistraties, gegevensverbinding en BI.

 

Wat ga je doen?

De functie kent twee hoofdtaken. De eerste is de regisseursrol voor een productgroep. Als regisseur ben je de spin in het web tussen alle betrokkenen in het proces. Bijvoorbeeld van basisregistraties. Je vormt de brug tussen de interne organisatie (inwinning, productie en ontsluiting), de LV en de klanten die het product afnemen. Je organiseert gezamenlijke overleggen, zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Daarnaast anticipeer je op de ontwikkelingen in wet- en regelgeving, monitor je de voortgang en kwaliteit en rapporteer je hierover aan de afdelingsmanager en de klanten.

De tweede taak is het geven van inhoudelijk advies over ontwikkelingen rond die betreffende product groep. Intern aan de afdelingsmanager en het MT. En extern naar de klant om deze mee te nemen in de ontwikkelingen en voor te bereiden op te nemen stappen in de vorm van projecten. Denk daarbij aan de doorontwikkeling van de BGT naar 2020. Of bijvoorbeeld de doorontwikkeling van Datadistributie en de toenemende mate van informatie stromen tussen clouds. Of ontwikkelingen als BIM en 3D op het gebied van CAD en inwinning.

Je zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Je voelt daarbij perfect de urgentie bij klanten aan en weet dit met de juiste prioriteit naar de organisatie te vertalen. Vanuit Syntrophos kun je de klanten precies informeren over de mogelijke diensten of ondersteuning die geleverd kan worden.

Naast deze hoofdtaken ondersteun je het primaire proces van het team GEO: de verwerking van Geo-Informatie. Je signaleert en initieert beheer- en innovatiemogelijkheden. Je ontwikkelt (mede) nieuwe GEO producten. Je verzorgt projectleiding bij de implementatie van Geo producten. Je werkt beschrijvingen, processen, procedures en handleidingen uit van GEO producten.

 

Wat vragen wij?

•Bij voorkeur een gespecialiseerde opleiding op HBO niveau, aansluitend op het vakgebied of een opleiding gericht op management en organisatie;

•Minimaal HBO werk- en denkniveau;

•Een klant-, service-, resultaat- en samenwerkingsgerichte houding;

•Zelfstandigheid, deskundigheid en nauwkeurigheid;

•Kennis van en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement;

•In bezit van rijbewijs B;

•Inhoudelijke kennis van een gemeentelijke organisatie en specifiek van de processen die ondersteund worden: BGT IMGEO, BAG, BOR is een pre.

 

Wat bieden wij?
Bij deze functie hoort een salaris van maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.  De rechtspositieregelingen van de gemeente Nissewaard zijn van toepassing. De aanstelling is voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een aanstelling van een jaar.

                  

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 14 februari 2019 je cv met motivatiebrief toe via deze link.

Contact

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Alain van Hamond, teamcoördinator GEO-informatie, telefoon 0181 – 69 57 50

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Drechtstede zoekt een GIS Specialist

Categorie:
Vacature

Zoek je een uitdaging? Hou je van processen, complexe materie en het beheren van data? Ben je leergierig en proactief en kun je goed communiceren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Gis-Specialist

36 uur | Dordrecht

 

Wat ga je doen?

Het functioneel beheer van de BGT behoort tot de kerntaak van je werkzaamheden. Dit houdt in dat je er voor zorgt dat de software actueel, goed ingericht en beschikbaar is. Je controleert en verwerkt mutatieberichten van en naar de landelijke voorziening. Voor gemeenten van de Drechtsteden ben jij het aanspreekpunt als het gaat om BGT-vragen en zorg je voor gebruikersondersteuning. Om de kwaliteit van de BGT te borgen en te verbeteren voer je controles uit en rapporteer je deze aan de gemeenten.

Daarnaast ben je als GIS specialist bezig met het (technisch) beheren van de geografische informatiesystemen. Ook  analyseer, verrijk en presenteer je meervoudige, specialistische administratieve en geografische gegevens. Deze gegevens ontsluit je door middel van GIS om in te zetten bij interne werkprocessen en binnen het stelsel van basisregistraties. Bij externe organisaties zet je GIS onder andere in voor data- en visuele ondersteuning bij het nemen van (beleids)beslissingen. Je adviseert over de gebruiksmogelijkheden van ruimtelijke informatie zodat GIS maximaal rendeert. Je ontwikkelt op verzoek of op eigen initiatief vernieuwende toepassingen met GIS en ruimtelijke informatie. Waar nodig neem je deel aan projecten op regionaal niveau.

 

Wat neem je mee?

 • Een HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van en inzicht in geautomatiseerde gegevensverwerking en analyse van data
 • Kennis van en inzicht in het stelsel van basisregistraties en hun gegevensmodellen, met name BGT, BAG en BOR
 • Kennis van GIS-viewers, CAD- en GIS software, FME en SQL
 • Ervaring in het werken met NedBGT is gewenst, of je bent bereid je daarin te ontwikkelen
 • Je bent enthousiast, proactief, zorgvuldig en innovatief. Je neemt initiatief, zoekt actief contact met collega's binnen en buiten de organisatie van de Drechtsteden en kunt goed samenwerken. Je bent betrokken en stressbestendig. Je hebt een dienstverlenende instelling en werkt kwaliteitsgericht.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen het onderdeel Ruimtelijke informatie. Dit is bij ons ondergebracht bij Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden. Het is de ambitie van Ruimtelijke informatie om meerwaarde te leveren bij de producten en diensten van de samenwerkende organisaties in de Drechtsteden. Ons team bestaat uit zeven enthousiaste collega's.

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek.

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

 

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online solliciteren via deze link. Reageer voor 29 januari 2019. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Alfred van Zuylen, manager Basisregistraties, Ruimtelijke informatie en Waardebepaling (078 770 3910).
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  


Drechtsteden zoekt een Geo Specialist

Categorie:
Vacature

Geo-Specialist

36 uur | Dordrecht

FUNCTIE

 • Inwinnen en beheren ruimtelijke informatie ten behoeve van de BGT en BAG
 • Werkzaamheden ondersteunend aan nieuwbouw– en reconstructieprojecten; bijv. Grondverkoop tekeningen, Themakaarten en Landmeetkundige metingen
 • Binnen- en buitendienstfunctie

 

EISEN

 • MBO werk- en denkniveau
 • Passie voor het vak
 • Bereidheid om te leren/ontwikkelen
 • Kennis van BAG en BGT, meet-technieken (GPS, Total Station etc.)
 • Kennis van Microstation en NedGraphics (BGT) is een pré
 • Rijbewijs B
 • Competenties: betrokken, dienstverlenend, flexibel, proactief, samenwerkend

 

TEAM

Basisregistraties, Ruimtelijke Informatie en Waardebepaling

Team van professionals dat op verzoek ruimtelijk gerelateerde informatie en data-analyses voor doelgroepen in de Drechtsteden en daarbuiten levert en themakaarten opstelt die inzicht geven in woon- en leefpatronen in de regio.

 

AANBOD

 • Max. € 3.376,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal 8)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris
 • Een ontwikkeltraject kan tot de mogelijkheden behoren

 

CONTACT

Je kunt voor 29 januari 2019 reageren via deze site: www.geospecialistbijdrechtsteden.nl

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op via 078 770 3910.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Beperkte bereikbaarheid rond de feestdagen!

Categorie:
Vereniging

In verband met de feestdagen zal het secretariaat van Geo Informatie Nederland beperkt bereikbaar zijn.

Op maandag 24 december en maandag 31 december zijn we gesloten. Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december werkt het secretariaat met een beperkte bezetting, maar is zij wel bereikbaar. Per email (info@geo-info.nl) zijn we vanzelfsprekend gewoon bereikbaar, maar houd er wel rekening mee dat de responstijd wat langer is dan je van ons gewend bent. Vanaf januari 2019 zal het secretariaat weer op volle toeren draaien.

Het bestuur en het gehele team van GIN wenst je fijne feestdagen!


Gemeente Noordoostpolder zoekt een Specialist Geo-informatie

Categorie:
Vacature

Ben jij goed thuis in geo-databases en data-analyses? Dan zijn wij zijn voor het team Geo-informatie (cluster Ingenieursbureau) op zoek naar jou als

Specialist Geo-informatie

32-36 uur | Emmeloord

Het cluster
Het cluster Ingenieursbureau zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte. Denk hierbij aan het openbaar groen, de wegen en sport- & speelvoorzieningen. Maar ook riolering, grondverkoop en de aanleg van nieuwe woonwijken en gebouwen. De werkzaamheden zijn verdeeld over de vier teams; Realisatie, Beheer, Geo-informatie en Vastgoed. Het team Geo-informatie waartoe deze functie behoort, houdt zich bezig met Geografische informatievoorziening voor de hele organisatie, de basisregistraties BAG, BGT, BRO, WKPB en kenmerkt zich door de korte lijnen, goede samenwerking en klantgerichtheid.

 

Wat ga je doen?
Als Specialist geo-informatie ontwikkel en bouw je nieuwe GIS-toepassingen en vertaal je strategische beleidsvraagstukken naar GIS-modellen. Je doet onderzoek naar en experimenteert met nieuwe GIS-toepassingen en technologieën. Je adviseert over het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze geo-informatievoorziening. Het bedenken van creatieve oplossingen vind je een uitdaging. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op jouw vakgebied. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de geo-informatievoorziening van de gemeentelijke organisatie.

 

Wat vragen wij?
Wij vragen minimaal hbo werk- en denkniveau. Als je relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie is dit een pre. Ben je net afgestudeerd? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Verder ben je innovatief en creatief, werk je klantgericht en toon je inlevingsvermogen. Daarmee weet je een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het team. Onze kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, creativiteit en lef zijn onderdeel van jouw DNA.

 

Wij bieden wij?
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het salaris is, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De gemeente Noordoostpolder beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individuele Keuze Budget van 17,05% per maand. Dit budget kun je naar eigen wensen inzetten.

 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Dunning, coördinator geo-informatie via 06-22697290.

We ontvangen jouw motivatie met cv graag voor 3 januari 2019 via deze link.
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 15 januari 2019. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Abonneren op RSS - Nieuws