Brede gegevensverwerker (BAG/BGT/BRO/WKPB/WOZ)

Categorie:
Vacature

Meerinzicht is de samenwerking van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Meerinzicht werkt voor een regio met ca. 100.000 inwoners. Meerinzicht voert taken uit op gebied van informatisering en automatisering, HRM, facilitair gebouwen en inkoop (FG en I), belastingen, financiën, communicatie, juridische zaken, geo-informatie en het sociaal domein. Meerinzicht is een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau en werkt continu aan verbetering van de bedrijfsvoering. De organisatie is volop in ontwikkeling en biedt tal van uitdagingen aan de medewerkers. Kernwoorden hierbij zijn voortdurende professionalisering, verantwoordelijkheden laag in de organisatie, samenwerken, ondernemerschap, trots en nabijheid. Meerinzicht zal zich de komende jaren ontwikkelen tot een betrouwbare en solide bedrijfsvoering organisatie, waar onze klanten niet omheen kunnen. We bereiken dat met betrokken en gepassioneerde professionals!

Voor onze afdeling Belastingen en Gegevens zijn wij op zoek naar een:

Brede Gegevensverwerker (BAG/BGT/BRO/WKPB/WOZ) 36 uur | Ermelo

Ben jij ondernemend en heb je kennis op het gebied van Geo-informatie? Werk je zorgvuldig en exact maar verlies je daarbij flexibiliteit niet uit het oog? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hier ga je werken
De afdeling Belastingen en Gegevens bestaat uit de teams Geo-informatie, Belastingen en DIV. De brede gegevensverwerker zal gaan werken voor de teams Geo-informatie en Belastingen. De teams Geo en Belastingen bestaan nu uit 12 en 15 collega’s, voor het merendeel afkomstig uit de drie oorspronkelijke gemeenten en beheren onder meer de BAG, BGT, BRO, WKPB en WOZ voor de drie gemeenten. Team Geo heeft landmeters in dienst voor het inmeten en uitzetten van geometrie in het veld. Ook verleent team Geo-informatie de geo-informatievoorziening en alle andere geo-diensten richting de gemeentelijke organisaties voor wat betreft ruimtelijke vraagstukken. Team Belastingen zorgt voor de uitvoering van de Wet WOZ en het gehele belastingproces van de gemeenten.

Meerinzicht verzorgt sinds enkele jaren de dienstverlening voor drie gemeenten. Belasting en gegevens waaronder Team GEO wil dit op een efficiënte en eenduidige manier doen. Hiervoor worden processen geharmoniseerd en verbeterd en de interne organisatie aangepast. In deze verandering ga jij een bijdrage leveren.

Dit ga je doen

 • De juistheid, actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens in de WOZ- en Geo- (basis)registraties conform wettelijke richtlijnen en termijnen beheren.
 • Het beheren van documentatie op het gebied van de (basis)registraties.
 • Het actualiseren van de gegevens en verwerken van mutaties van administraties en digitaal kaartmateriaal.
 • Het verbeteren van de kwaliteit, wegwerken van overgebleven fouten en afstemming met mede-bronhouders.
 • Volgen landelijke ontwikkelingen op het gebied van de relevante basisregistraties.
 • Verzenden en verwerken van inlichtingenformulieren (Belastingen).
 • Administratieve uitvoering van de marktanalyse (Belastingen).

Jouw talenten
Ben jij ondernemend en betrouwbaar? Ben je goed in zorgvuldig en exact werken, maar verlies je daarbij niet je flexibiliteit?

Deze kwaliteiten maken je tot een goede brede gegevensverwerker. Zeker in combinatie met:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Kennis en ervaring binnen het vakgebied Geo-informatie en digitaal kaartmateriaal.
 • Minimaal 3 jaar praktische ervaring met BGT en/of BAG in een soortgelijke rol.
 • Ben je bereid om kennis en ervaring op te doen met het vakgebied belastingen (inclusief de Wet WOZ en relevante jurisprudentie) en de basisregistratie WOZ.
 • Ervaring met de gebruikte CAD/GIS-systemen en ervaring met AutoCAD, NedGraphics/Centric applicaties strekt tot aanbeveling.
 • Bereid processen vast te leggen en te volgen.

Dit krijg je van ons
Een interessante en uitdagende functie in een complexe organisatie die vol in ontwikkeling is. Wij bieden jou:

 • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 8 (minimaal € 2.459, -/ maximaal € 3.556, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%.
 • Flexibele werktijden.
 • Een reiskostenregeling van 19 cent per km (tot een max. van 80 km per dag).
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Laten we kennismaken
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot en met 3 augustus 2020 via de sollicitatiebutton. De gesprekken staan gepland in de middag van 19 augustus.

Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Jan Hilhorst via 0341- 411369. Anna Besselink, HR Adviseur, beantwoordt graag vragen over de sollicitatieprocedure via 085-1108249.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Brede gegevensverwerker, BAG/BGT/BRO/WKPB/WOZ, fulltime, Ermelo, gemeente, MBO, Geo-informatie, digitaal kaartmateriaal, CAD/GIS-systemen, AutoCAD, NedGraphics/Centric, ervaren