De inschrijving voor de FIG Working Week 2021 - 20 t/m 25 juni 2021 - is geopend!

Categorie:
Internationaal

Het thema van deze conferentie is ‘Smart Surveyors for Land and Water Management - Challenges in a New Reality’. Veel van wat we momenteel tegenkomen, heeft te maken met beperkingen, voorschriften en afgedwongen afstand tussen collega's, vrienden en familie. Dit is echter ook een tijd waarin we mensen in recordtijd zien samenkomen om nieuwe innovaties, nieuwe verbindingen en nieuwe infrastructuur te creëren.

Met dit in gedachten, zijn de organisatoren (waaronder GIN) verheugd de eerste editie van een virtuele FIG-workingweek te brengen die de nieuwste innovaties op het gebied van enquêtes laat zien, discussies organiseert over de belangrijkste problemen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd, en onze gemeenschap in staat stelt om sterker en meer verbonden vooruit te komen. dan ooit tevoren.

De virtuele conferentie omvat key note-sessies die de agenda voor elke dag bepalen en live sessies en workshops met mogelijkheden voor interactie met sprekers. Deze zijn toegankelijk op verschillende tijdstippen van de dag in meerdere tijdzones.

Verder zijn er virtuele netwerkactiviteiten, is er een doorzoekbare deelnemerslijst met live chat en videogesprek, een volledige virtuele tentoonstelling en de mogelijkheid om in realtime te communiceren met belangrijke organisaties.

Mis het niet! En meld je aan! Dat kan via: https://fig.net/fig2021/registration.htm (tot 7 mei is het early-bird tarief van toepassing).

Voor GIN leden is het mogelijk deel te nemen met € 50 korting, via een ‘cashback-actie’. Na aanmelding en in aanloop naar de FIG Working Week ontvang je hiervoor een e-mail van het secretariaat met daarin een link naar een digitaal formulier waarmee je het bedrag kunt terugvragen. Houd voor de 'cashback-actie' daarom je inbox in de gaten!