Drechtstede zoekt een GIS Specialist

Categorie:
Vacature

Zoek je een uitdaging? Hou je van processen, complexe materie en het beheren van data? Ben je leergierig en proactief en kun je goed communiceren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Gis-Specialist

36 uur | Dordrecht

 

Wat ga je doen?

Het functioneel beheer van de BGT behoort tot de kerntaak van je werkzaamheden. Dit houdt in dat je er voor zorgt dat de software actueel, goed ingericht en beschikbaar is. Je controleert en verwerkt mutatieberichten van en naar de landelijke voorziening. Voor gemeenten van de Drechtsteden ben jij het aanspreekpunt als het gaat om BGT-vragen en zorg je voor gebruikersondersteuning. Om de kwaliteit van de BGT te borgen en te verbeteren voer je controles uit en rapporteer je deze aan de gemeenten.

Daarnaast ben je als GIS specialist bezig met het (technisch) beheren van de geografische informatiesystemen. Ook  analyseer, verrijk en presenteer je meervoudige, specialistische administratieve en geografische gegevens. Deze gegevens ontsluit je door middel van GIS om in te zetten bij interne werkprocessen en binnen het stelsel van basisregistraties. Bij externe organisaties zet je GIS onder andere in voor data- en visuele ondersteuning bij het nemen van (beleids)beslissingen. Je adviseert over de gebruiksmogelijkheden van ruimtelijke informatie zodat GIS maximaal rendeert. Je ontwikkelt op verzoek of op eigen initiatief vernieuwende toepassingen met GIS en ruimtelijke informatie. Waar nodig neem je deel aan projecten op regionaal niveau.

 

Wat neem je mee?

  • Een HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van en inzicht in geautomatiseerde gegevensverwerking en analyse van data
  • Kennis van en inzicht in het stelsel van basisregistraties en hun gegevensmodellen, met name BGT, BAG en BOR
  • Kennis van GIS-viewers, CAD- en GIS software, FME en SQL
  • Ervaring in het werken met NedBGT is gewenst, of je bent bereid je daarin te ontwikkelen
  • Je bent enthousiast, proactief, zorgvuldig en innovatief. Je neemt initiatief, zoekt actief contact met collega's binnen en buiten de organisatie van de Drechtsteden en kunt goed samenwerken. Je bent betrokken en stressbestendig. Je hebt een dienstverlenende instelling en werkt kwaliteitsgericht.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen het onderdeel Ruimtelijke informatie. Dit is bij ons ondergebracht bij Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden. Het is de ambitie van Ruimtelijke informatie om meerwaarde te leveren bij de producten en diensten van de samenwerkende organisaties in de Drechtsteden. Ons team bestaat uit zeven enthousiaste collega's.

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek.

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris.

 

Solliciteren of meer weten?

Je kunt direct online solliciteren via deze link. Reageer voor 29 januari 2019. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Alfred van Zuylen, manager Basisregistraties, Ruimtelijke informatie en Waardebepaling (078 770 3910).
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.