Gemeente Deurne zoekt een GIS Specialist / Beheerder BGT

Categorie:
Vacature

GIS Specialist / Beheerder BGT

36 uur, schaal 9, HR21 normfunctie medewerker gegevens II.

 

De GIS-specialist is werkzaam binnen het team Informatie Voorziening en Automatisering (IVA) van de afdeling Bedrijfsvoering. Het is een functie waarbinnen advisering, ontwikkeling en toepassing van geo-informatie centraal staat. Bovendien ben je de beheerder van Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). Dit beheer doe je in de applicatie Neuron Stelselregistratie. Daarnaast beheer je de geografische informatiesystemen. Je adviseert over de gebruiksmogelijkheden van geo-informatie en ontwikkelt op verzoek en op eigen initiatief nieuwe toepassingen hiervoor. Jij bent ook de coördinator voor het proces tussen BGT en Beheer Openbare Ruimte (BOR), de BGT en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en je coördineert de inwinning van Geometrie voor de BGT, BAG en BOR. Deze gegevens worden gebruikt voor interne werkprocessen, bij de ondersteuning van beleidsbeslissingen en voor informatiekaarten voor burgers. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je weet dus snel het probleem of de vraag helder te krijgen en je bent in staat een goede en overtuigende gesprekspartner te zijn voor collega’s, gebruikers en leveranciers.

 

Wat neem je mee als GIS specialist/beheerder BGT?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring met de BGT en kent de regelgeving.
 • Je begrijpt de samenhang en verbanden tussen basisregistraties.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van Neuron Stelselregistratie, FME, SQL (Oracle, Spatial en PostGIS), QGIS en Geoserver.
 • Je bent enthousiast, ondernemend, doortastend en innovatief.

 

Pas jij binnen onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-filosofie. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met collega’s op te zoeken.  

 

Wie de gemeente Deurne is?

Deurne, een bruisende gemeente in Brainport Eindhoven met grote ambities. Deurne heeft een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen, een gevarieerd landelijk gebied en levendige kerkdorpen met elk een eigen karakter. Met de blik naar buiten stimuleren we duurzame, toekomstgerichte oplossingen en bieden we ruimte voor innovatie. Samen denken we groot, als het bijvoorbeeld gaat om huisvesting voor iedereen en om de samenwerking binnen Brainport Eindhoven en Greenport. Soms is het ook belangrijk om “klein" te denken, als het gaat om maatwerk leveren zoals in de zorg. Wij zijn een gemeente die dicht bij de inwoner staat. Samen met inwoners en nieuwe collega’s willen wij zorgen voor een toekomstbestendig Deurne. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Salaris tussen de € 2.335 en € 3.805 bruto per maand bij 36 uur, schaal 9, HR21 normfunctie medewerker gegevens II. Het betreft en voorlopige indeling. De functie moet nog worden voorgelegd aan de HR21 Indelingscommissie.
 • Individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Tegemoetkoming ziektekosten bij IZA, Menzis of CZ van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een team waar plezier, humor en hard werken voorop staan.

 

Interessant, maar heb je toch nog vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anita van Rijswijck, teamleider Informatie Voorziening en Automatisering (IVA) of Ton Duijmelings, telefoon (0493) 387 711.

 

Direct solliciteren op de functie GIS Specialist / Beheerder BGT?

Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via deze link. Dit kan tot en met 2 juni 2019. De gesprekken vinden plaats in week 24.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!