Gemeente Drechtsteden zoekt een GIS Specialist

Categorie:
Vacature

Zoek je een uitdaging? Hou je van processen, complexe materie en het beheren van data? Ben je leergierig en proactief en kun je goed communiceren? Dan is de functie van GIS specialist bij de Drechtsteden mogelijk jouw toekomstige baan. Deze wordt door ons gezocht!

GIS Specialist

36 uur per week | Sliedrecht

Wat ga je bij ons doen?
Als GIS specialist hou jij je bezig met het (technisch) beheren van geografische informatiesystemen. Ook analyseer, verrijk en presenteer je meervoudige, specialistische administratieve en geografische gegevens. Deze gegevens ontsluit je door middel van GIS om in te zetten bij interne werkprocessen en binnen het stelsel van basisregistraties. Bij externe organisaties zet je GIS onder andere in voor data- en visuele ondersteuning bij het nemen van (beleids)beslissingen.

Je adviseert over de gebruiksmogelijkheden van ruimtelijke informatie zodat GIS maximaal rendeert. Je ontwikkelt op verzoek of op eigen initiatief vernieuwende toepassingen met GIS en ruimtelijke informatie. Waar nodig neem je deel aan projecten op regionaal niveau.

Wat breng je mee?
Een HBO werk- en denkniveau;
Een relevante HBO-opleiding (bijv. Geodesie/Geo-informatica);
Kennis van en inzicht in geautomatiseerde gegevensverwerking en analyse van data;
Kennis van en inzicht in het stelsel van basisregistraties en hun gegevensmodellen;
Kennis van GIS-viewers, CAD- en GIS-software;
Affiniteit met ruimtelijke ordening;
Kennis van FME, SQL;
Bereidheid om te ontwikkelen en (aanvullende) opleidingen te volgen.

Je bent enthousiast, wendbaar, zorgvuldig en innovatief. Je neemt initiatief, zoekt actief contact met collega's binnen en buiten de organisatie van de Drechtsteden en kunt goed samenwerken. Je bent betrokken en stressbestendig. Je hebt een dienstverlenende instelling en werkt kwaliteitsgericht. Je werkt ondersteunend en handelt proactief.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen het onderdeel Ruimtelijke informatie. Dit is bij ons ondergebracht bij Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden. Het is de ambitie van Ruimtelijke informatie om meerwaarde te leveren bij de producten en diensten van de samenwerkende organisaties in de Drechtsteden. Ons team bestaat uit zes enthousiaste collega's.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is. De functie is onderdeel van een lopend functiewaarderingstraject. In afwachting van de definitieve waardering is het salaris indicatief en afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal €4.225,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek.

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 16,8% van je bruto jaarsalaris.

Solliciteren of nog meer weten?
Je kunt direct online solliciteren via de sollicitatiebutton tot en met 13 juni 2018. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Alfred van Zuylen, manager Basisregistraties, Ruimtelijke informatie en Waardebepaling via 078 - 770 5544.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; GIS Specialist vacature, Sliedrecht, Zuid-Holland, GIS specialist, Geodesie, Geo-informatica, CAD Magazine