Gemeente Hilversum zoekt een Geo-Informatie Specialist

Categorie:
Vacature

Wil jij werken voor een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? De Gemeente Hilversum is voor het cluster GEO van het team Gegevenshuis op zoek naar een nieuwe collega: Geo-informatie Specialist. Ben jij een kei in het analyseren van geografische gegevens? Kun jij verbanden zien tussen verschillende Geo-werkvelden? Dan is dit jouw baan!

De functie:
De Gemeente Hilversum is op zoek naar een nieuwe collega voor het cluster ‘Geo’ van het team Gegevenshuis. Als Geo-informatie specialist heb je een afwisselend takenpakket. Je wordt betrokken bij alle werkzaamheden die in het cluster plaatsvinden en bent de expert in je vakgebied.

Als Geo-informatie specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van de BGT. De kwaliteit van de BGT is bij jou in goede handen.

Je gaat werken aan een verdere verbetering van het proces tussen BGT - BOR (Beheer Openbare Ruimte) en tussen BGT – BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen). Je bent in staat om snel verbanden te zien tussen de verschillende Geo-werkvelden en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Kwaliteit en efficiëntie zijn voor ons belangrijk. Je analyseert en verrijkt geografische gegevens met als resultaat verschillende ‘Geo-producten’. Daarnaast voeren wij werkzaamheden uit voor de gemeente Wijdemeren dus ook genoeg variatie tussen landelijk en stedelijk gebied.

Kennis en ervaring:

  • HBO opleidings- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met de BGT, met desktop GIS (QGIS)
  • Het is een pré als je ervaring hebt met Neuron Stelsel Registratie (BAG,BGT,BRK) en met FME

Daarnaast ben je;

  • Innovatief;
  • Zelfstandig, proactief en accuraat;
  • Klantgericht en collegiaal.

De Gemeente Hilversum
Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. We zorgen voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. We luisteren aandachtig naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We antwoorden met één mond zodat niemand van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Jij krijgt daarbij alle ruimte om actief het verschil te maken.

Het team

Vernieuwen, ontwikkelen en ondernemen zitten in het DNA van de Gemeente Hilversum. Je krijgt bij ons alle ruimte om daarin echt het verschil te maken. Je komt terecht in het team Gegevenshuis. Gegevenshuis brengt een aantal disciplines bij elkaar zoals: BAG, WOZ, GEO en belastingheffing. Dit stelt ons in staat om efficiënter en slimmer te werken. Samenwerken is erg belangrijk. Binnen het team heerst daardoor een informele en prettige sfeer waarbij de lijntjes kort zijn.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een functie voor 36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 3.805, - bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Bovendien biedt de gemeente Hilversum prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,05 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Ook biedt de gemeente Hilversum een grote variëteit aan opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling, bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure bel gerust even met Alison Cowdrey (Teammanager Gegevenshuis) op 06-10078368.

Solliciteren
Dan zien wij jouw motivatie en CV graag online vóór 28 oktober 2019 tegemoet.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het beklimmen van de toren van het prachtige Dudok raadhuis voor een weidse blik op de objecten van de gemeente Hilversum (tenzij je hoogtevrees hebt natuurlijk).

Het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces