Gemeente Hilversum zoekt een Medewerker GEO Informatie

Categorie:
Vacature

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin je veel verschillende werkzaamheden kan uitvoeren? Kan jij CAD tekeningen maken en ben je in staat om zelfstandig andere landmeetkundige werkzaamheden uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De gemeente Hilversum is op zoek naar een

 

Medewerker GEO Informatie

 

De functie
Wil jij werken voor een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is? De Gemeente Hilversum is op zoek naar een nieuwe collega medewerker Geo-informatie. Het gaat hier om een binnen- en buitendienstfunctie, waarbij je ook taken uitvoert voor de Gemeente Wijdemeren.

Als medewerker Geo-informatie draag jij samen met jouw collega’s zorg voor het beheer van de BGT (Basisregistratie Grootschalige Topo­grafie). Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, inplannen, uitvoeren en verwerken van werkzaamheden. Je zorgt er voor dat de wijzigingen op een juiste manier worden geleverd aan de LV. Je hebt nauw contact met beheerders van de openbare ruimte (BOR) en met beheerders van de BAG en voert op hun verzoek wijzigingen door. Naast het bijhouden van BGT vervaardig je CAD tekeningen zoals bv. grondtransactietekeningen bij aan- en verkoop van grond. Ook ben je in staat om zelfstandig andere landmeetkundige werk­zaamheden uit te voeren. Denk daarbij bv. aan het uitzetten van rooilijnen/kavels, kadastrale werkzaamheden (metingen, splitsen van percelen, aanwijs) en het verrichten van hoogte- en profielmetingen. Kortom een veelzijdige functie waarin je veel verschillende werkzaamheden uitvoert!

Kennis en ervaring

  • (minimaal) MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Landmeetkunde/Geodesie.
  • Je hebt ervaring met en kennis van de BGT.
  • Het is een pré wanneer je ervaring hebt met Neuron BGT en Neuron Inwinning.
  • Ervaring met CAD software (MicroStation) is eveneens een pré.
  • Ervaring op het gebied van landmeetkunde (Leica GPS, Leica Total Station).
  • Je bent creatief m.b.t. het oplossen van problemen en het bedenken van nieuwe werkwijzen.
  • Rijbewijs B.

Daarnaast ben je:

  • Betrokken en dienstverlenend.
  • Proactief, zelfstandig en nauwkeurig.
  • Collegiaal en kan je goed samenwerken.

De Gemeente Hilversum
Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. We zorgen voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. We luisteren aandachtig naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We antwoorden met één mond. Zodat niemand van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Jij krijgt daarbij alle ruimte om actief verschil te maken.

Het team
Vernieuwen, ontwikkelen en ondernemen zitten in het DNA van de Gemeente Hilversum. Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. Je krijgt bij ons alle ruimte om daarin echt het verschil te maken. Je komt terecht in het team Gegevenshuis. Gegevenshuis brengt een aantal disciplines bij elkaar zoals: BAG, WOZ, GEO en belastingheffing. Dit stelt ons in staat om efficiënter en slimmer te werken. Samenwerken is erg belangrijk. Binnen het team heerst daardoor een informele sfeer waarbij de lijntjes kort zijn. Goed feedback kunnen geven en ontvangen, is bij ons ook erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een functie voor 36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 3.376, - bruto per maand (schaal 8) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Een jaar aanstelling, met uitzicht op vast.

Bovendien biedt de gemeente Hilversum prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,05 % Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Ook biedt de gemeente Hilversum een grote variëteit aan opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling, bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij

Informatie?
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure bel gerust even met Alison Cowdrey (Teammanager Gegevenshuis) op 06-10078368.

Solliciteren
Dan zien wij jouw motivatie en CV graag online vóór 2 september 2019 tegemoet via deze link. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 16 september.

Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.