Gemeente Krimpenerwaard - Gegevensbeheerder

Categorie:
Vacature

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

 

Gegevensbeheerder

36 uur

Jij draagt bij aan goede IT door bezig te zijn met de kwaliteit van basisregistraties. Hier hebben de inwoners en je collega’s wat aan. Door jouw communicatieve vaardigheden heb je goede contacten, zowel intern als extern, als het aankomt op het borgen van straat- en huisnummerbesluiten.

Algemeen

De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De afdeling S&I (Service & Informatie) is als ondersteunende afdeling dienstverlenend aan iedereen binnen de organisatie. De afdeling bestaat uit ruim 70 medewerkers. Gegevensbeheerders en functioneel beheerders vormen daarbinnen een team van 9 mensen.

Wat ga je doen als Gegevensbeheerder?

Als gegevensbeheerder ben je verantwoordelijk voor de datakwaliteit binnen de gemeente Krimpenerwaard. Je stimuleert het gebruik van basisgegevens en kernregistraties binnen de organisatie. Je verbetert de kwaliteit van deze registraties. Je houdt je op dat punt vooral bezig met de kwaliteit van basisregistraties zoals de BAG en de BGT en met de distributie en gebruik van de BRP. Je onderhoudt contacten met de afdelingen Openbare Werken en Ruimtelijke Ontwikkeling en met SVHW waar de registratie van de BAG aan is uitbesteed. Je helpt bij WKPB-vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het borgen van straat- en huisnummerbesluiten. Je ondersteunt je collega’s in het beheer van gegevensuitwisseling en geo-informatiesystemen. Je behandelt vragen van interne en externe klanten en zoekt foute registraties tot op de bodem uit. Je neemt deel aan interne en externe werkgroepen.

Wie ben je

  • Je hebt een HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring en affiniteit met geo-informatie en gegevensuitwisseling.
  • Je hebt overzicht en je snapt hoe informatie digitaal wordt uitgewisseld en gegevens met elkaar samenhangen.
  • Je werkt zelfstandig, maar bent geen solist en je wilt je graag verder ontwikkelen.
  • Verder ben je communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Wie je verder bent, lezen we graag in jouw CV en motivatiebrief.

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?

  • Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.485,- bruto per maand (functieschaal 8) bij een 36-urige werkweek;
  • Vitamine L(eren): intern pakket aan ontwikkelmogelijkheden;
  • Betrokken collega’s;
  • Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris bouw je maandelijks 17,05% IKB op. Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kees van Koningsbruggen, afdelingsmanager Service en Informatie, of met Gerard Mentjox, Informatiemanager via 140182.

Solliciteren op de functie van Gegevensbeheerder

Stuur je brief en cv via de sollicitatiebutton naar P&O.

Sollicitatiegesprekken zullen digitaal plaatsvinden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Gegevensbeheer, Gegevensbeheerder, Geo-informatie, Data, Overheid, Gemeente, vacature Krimpenerwaard, vacature Schoonhoven