Gemeente Noordoostpolder zoekt een Specialist Geo-informatie

Categorie:
Vacature

Ben jij goed thuis in geo-databases en data-analyses? Dan zijn wij zijn voor het team Geo-informatie (cluster Ingenieursbureau) op zoek naar jou als

Specialist Geo-informatie

32-36 uur | Emmeloord

Het cluster
Het cluster Ingenieursbureau zorgt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de buitenruimte. Denk hierbij aan het openbaar groen, de wegen en sport- & speelvoorzieningen. Maar ook riolering, grondverkoop en de aanleg van nieuwe woonwijken en gebouwen. De werkzaamheden zijn verdeeld over de vier teams; Realisatie, Beheer, Geo-informatie en Vastgoed. Het team Geo-informatie waartoe deze functie behoort, houdt zich bezig met Geografische informatievoorziening voor de hele organisatie, de basisregistraties BAG, BGT, BRO, WKPB en kenmerkt zich door de korte lijnen, goede samenwerking en klantgerichtheid.

 

Wat ga je doen?
Als Specialist geo-informatie ontwikkel en bouw je nieuwe GIS-toepassingen en vertaal je strategische beleidsvraagstukken naar GIS-modellen. Je doet onderzoek naar en experimenteert met nieuwe GIS-toepassingen en technologieën. Je adviseert over het verder ontwikkelen en professionaliseren van onze geo-informatievoorziening. Het bedenken van creatieve oplossingen vind je een uitdaging. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op jouw vakgebied. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de geo-informatievoorziening van de gemeentelijke organisatie.

 

Wat vragen wij?
Wij vragen minimaal hbo werk- en denkniveau. Als je relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie is dit een pre. Ben je net afgestudeerd? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Verder ben je innovatief en creatief, werk je klantgericht en toon je inlevingsvermogen. Daarmee weet je een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het team. Onze kernwaarden: samenwerken, verantwoordelijkheid, creativiteit en lef zijn onderdeel van jouw DNA.

 

Wij bieden wij?
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het salaris is, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt, maximaal € 4.225,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. De gemeente Noordoostpolder beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individuele Keuze Budget van 17,05% per maand. Dit budget kun je naar eigen wensen inzetten.

 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Dunning, coördinator geo-informatie via 06-22697290.

We ontvangen jouw motivatie met cv graag voor 3 januari 2019 via deze link.
De gesprekken vinden plaats op dinsdag 15 januari 2019. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld