Gemeente Vlissingen zoekt een Adviseur geo-informatie en basisregistraties

Categorie:
Vacature

Vlissingen, een maritieme stad in hart en nieren met een sterk eigen karakter. Een gemeente met bijna 45.000 inwoners. Ongepolijst, kleurrijk, no-nonsense, kunst & festivalstad én internationaal. Grote woonwijken omarmen de stad. De dorpen Ritthem en Oost-Souburg maken de gemeente compleet. De typering "Havenstad" dekt voor een groot deel de lading en de Vlissingers zijn trots op dat predicaat. Omdat de Westerschelde in de Noordzee stroomt, is Vlissingen een natuurlijke, strategische locatie in de internationale transportketen. De Westerschelde en de Noordzee zijn van levensbelang voor de economie. Het zoute water stroomt als het ware door de aderen van haar inwoners. Wonen, werken en leven aan de zee tekent de Vlissingers.

Voor ons team Advies binnen de directie Bedrijf en Beheer zoeken wij een:
Adviseur geo-informatie en basisregistraties (1,0 fte)

Wil je direct solliciteren, klik hier.

Geo-informatie is de bron van alle digitale kaarten. Om die bron optimaal te gebruiken, zet jij jouw kennis in. Je hebt ruimtelijk inzicht, signaleert en legt verbanden. Samen met je collega ontwikkel je beleid en zet je geo-informatie op de kaart. Jouw vernieuwende ideeën, frisse blik en sterke analyses creëren kansen!

Wat ga je doen
Jij hebt je zaken graag op orde en zorgt ervoor dat de basisregistraties dat ook zijn. Denk maar eens aan de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT), Basisregistratie Kadaster (BRK) en Basisregistratie Waardering Onroerende Zaken (WOZ) die allemaal met elkaar in verbinding staan. Je neemt besluiten in verband met de BAG een neemt je verantwoordelijkheid daarover. Bezwaren tegen deze besluiten handel je netjes af. Ook het beheer van geo-bestanden is bij jou in goede handen. Naast het bijhouden van de basisregistraties voer je ook informatieanalyses uit en lever je gis-informatieproducten af. Jouw oog voor detail is een sterk punt. Geen enkel kleinigheidje ontgaat je en zeker niet op beeld.

Wie ben jij
Jij bent een goede match met onze kernwaarden samenwerken, vakmanschap, klantgericht en transparant. Verder doe je ook niet onder voor het volgende:

  • Je hebt goede ontwikkelde analytische vaardigheden. Je hebt doorzettingsvermogen, ruimtelijk inzicht en je bent communicatief sterk. Je werkt met plezier toe naar oplossingen.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van bijvoorbeeld HBO-ICT/bedrijfskundige informatica, geodesie of geo-informatica
  • Kennis van GIS en/of ervaring in het werken met de GIS-software van Esri is een pré.

Wat vinden je collega's
"Je krijgt een breed en afwisselend takenpakket. We zoeken dan ook een collega met interesse voor alle aspecten van geo-informatie en je vindt het leuk om creatieve oplossingen te zoeken voor concrete vragen."  – Team advies

Wat bieden wij
Wij bieden een salaris van maximaal € 4.541 bruto per maand (functieschaal 10A), met op termijn een uitloop naar € 4.859 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Neem je naast je standaard verlof graag wat extra vrij? Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Actie
Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer uiterlijk 8 mei 2019  via deze link. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jaap van der Heide, teamleider Advies (telefoonnummer 0118-487297) of met John van den Heuvel, P&O-adviseur (telefoonnummer 0118-487306).

Planning
De gesprekken vinden plaats op 13 mei 2019. Handig om rekening mee te houden in je agenda.