Gemeente Zwijndrecht zoekt een Medewerker GEO

Categorie:
Vacature

Zoek jij zelfstandigheid in je functie? Vind jij het belangrijk om te werken in een organisatie met een goede werksfeer, die oog heeft voor talent en talentontwikkeling? Heb jij oog voor de samenleving als partner bij jouw werk? En houd jij je graag bezig met landmeetkundig werk en de verwerking van Data? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Medewerker GEO

36 uur per week

 

Wat ga je bij ons doen?

Samen met jouw collega's uit de vakgroep GEO heb je een rol bij (toekomstige) werken/projecten, gericht op de stedelijke ontwikkelingen (of ruimtelijke ontwikkelingen). Je verricht landmeetkundige werkzaamheden ter ondersteuning en voorbereiding van de planontwikkelingen. Je doet situatiemetingen voor (toekomstige) projecten, registreert deze digitaal en vertaalt deze naar kaarten. Je meet Digitale Terrein Modellen (DTM's), zet grenzen uit, doet digitale waterpassingen.

De nadruk van jouw werkzaamheden ligt op landmeetkundige werkzaamheden buiten en de verwerking van gegevens binnen. Je bent een visitekaartje van onze gemeente naar de samenleving toe.

 

Wat vragen wij van jou:

Als GEOdetisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, inplannen, uitvoeren en verwerken van landmeetkundige werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen (situatie- en detailmetingen, hoogtemetingen, controlemetingen, deformatiemetingen, etc.)
Je bent verantwoordelijk voor uitzetwerkzaamheden
Je zorgt voor kadastrale grensbepaling van een perceel
Je wint structureel informatie in van data van verandering en in de openbare ruimte voor o.a. BGT, BAG en WION
Je draagt zorgt voor de verwerking van informatie en het bijhouden van de BGT en BAG

 

Wat breng jij mee?:

Minimaal MBO-HBO opleiding (GEOdesie of aanverwant)
Je hebt je diploma VCA basisveiligheid (of de bereidheid deze te behalen)
Je bent zelfstandig en snel inzetbaar en kunt ook in teamververband werken
Je kunt buiten de gestelde kaders denken en acties uitvoeren
Je kunt omgaan met de digitale meetapparatuur (Leica) en hebt daar de relevante kennis voor
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je bent flexibel, je kunt je aan veranderende omstandigheden aanpassen
Je hebt kennis van relevante software, dit is een pre
Je hebt affiniteit met ICT en kan snel software eigen maken

 

Waar kom je te werken?

Als medewerker GEO ben je werkzaam op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Deze afdeling bestaat uit 37 medewerkers. De afdeling bestaat uit 2 teams: Team Beleid en Accounts en Team Ruimtelijke Ordening. Jij komt te werken in het team Ruimtelijke Ordening dat bestaat uit 22 medewerkers. Binnen het Team Ruimtelijke Ordening houden we ons bezig met GEO (waar deze functie onderdeel van is), planologie, advisering op en verlenen van omgevingsvergunningen, handhaving en juridische advisering.

 

Waar staan wij voor?

De gemeente Zwijndrecht stimuleert samenwerking bij de uitvoering van het werk tussen en met inwoners, ondernemers en andere organisaties. Wij zien hen ook niet meer als klanten met vragen, maar als belangrijke partners met kennis en kunde.

Wij geloven in de kracht van de samenleving als geheel voor antwoorden op (toekomstige) maatschappelijke vragen en opgaven. Als gemeente hebben we hierbij de kennis, initiatieven, nieuwe ideeën en inzet vanuit de samenleving nodig. Samen zijn we beter in staat om te reageren en in te spelen op dit soort opgaven.

 

In Zwijndrecht noemen wij deze manier van werken samenlevingsgericht werken. Wij willen ons hierin de komende tijd verder ontwikkelen. Wij zoeken collega's die hieraan hun steentje willen bijdragen!

 

Wat bieden we jou?

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.376,-- (schaal 8, Car/Uwo) op basis van een 36-urige werkweek. De functie valt binnen de functiefamilie Dienst/Serviceverlener C.

 

De gemeente Zwijndrecht is een moderne werkgever en kent uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, opleiding en ontwikkeling en verlofregelingen. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 16,8% van het Bruto Jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

 

Interesse of nog meer weten?

Je kunt direct online solliciteren.  Heb je vragen? Neem dan contact op met Rabia Soebhan (Teamleider Ruimtelijke Ordening), telefoonnummer 078-7703681 of 06-23383573.