Geohydroloog 32 uur | Velserbroek

Categorie:
Vacature
Ben jij de resultaatgerichte (geo)Hydroloog die handig is met data en kennis heeft van hydrologische modellen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!
 
Wat ga je doen?
De functie is een mix van geohydrologie, werken in projecten, strategie en techniek. Inhoudelijke vakkennis en affiniteit met het werken met data is hierbij essentieel, maar zeker ook de procesmatige en organisatorische kant. Je bent in projecten betrokken bij vroege stadia van planvorming tot en met realisatie van projecten, en daarnaast bij operationele vraagstukken binnen de drinkwaterproductie en ook onderzoek. Je levert hiervoor inhoudelijke input binnen multidisciplinaire projecten.
 
Je werkt binnen het team Beleidsadvies en Planvorming nauw samen met de drie andere hydrologen. Daarnaast werk je samen met strategisch adviseurs, omgevingsmanagers, bedrijfsvoerders, procestechnologen, waterverdelers, databeheerders, ecologen, installatiebeheerders en andere collega’s. Je neemt deel aan diverse organisatorische, projectgerelateerde en vaktechnische overleggen binnen en buiten PWN en rapporteert aan de teammanager Beleidsadvies en Planvorming Drinkwater.
 
Hoe ga jij het verschil maken?
Als geohydroloog werk je vanuit je expertise (geo)hydrologie mee aan het duurzaam borgen van huidige en toekomstige bronnen voor de drinkwatervoorziening en voor natuurbeheer. Je ontwikkelt daarvoor gedegen kennis over onze bronnen en infiltratiesystemen en houdt zicht op relevante ontwikkelingen op korte en lange termijn. Ook snap je goed hoe de bronnen passen binnen de gehele productie van PWN én in de omgeving. Je behartigt met deskundigheid en overtuiging de belangen van PWN voor onze bronnen en infiltratiegebieden bij externe partijen.
 
Wat heb je nodig om succesvol te kunnen zijn?
 
Je hebt een wo-werk- en denkniveau als (geo)hydroloog;
Je hebt kennis van hydrologische modellen en bent handig met data;
Je kennis en analyse gaan hand in hand met praktische oplossingsgerichtheid en duidelijke communicatie hierover;
Kennis van geochemie is een plus.
 
 
Daarnaast zijn de volgende competenties bij jou goed ontwikkeld:
 
Analyseren van problemen
Resultaatgerichtheid
Verantwoordelijkheidsgevoel
Samenwerken
 
Wat hebben wij jou te bieden?
PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talenten alle ruimte om ook volledig tot zijn recht te komen. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een employability (ontwikkelings-) budget van €1.000 in 3 jaar. Tevens vinden wij een gezonde werk-privé balans belangrijk en doen er alles aan om dat te faciliteren. Zo ben je binnen PWN heel zelfstandig en bieden we je flexibele werkplekken en -tijden.
Je hebt recht op een Flexibele arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) van 22,11% per maand. Dit budget omvat onder andere je vakantiegeld, extra vakantiedagen en de eindejaarsuitkering. Het is dan ook mogelijk om met dit budget extra vakantiedagen te kopen, maandelijks te laten uitkeren of deels op te sparen en in één keer te laten uitbetalen. Jij kiest zelf wat je belangrijk vindt!
Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de cao Waterbedrijven. Het maximale bruto jaarinkomen op basis van een 40-urige werkweek bedraagt maximaal €66.686 ,- incl. FAB .
Bovenal zal je deel uitmaken van een prettige en uitdagende werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op onze site: www.werkenbij.pwn.nl 
 
Werken bij PWN
Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder in één. Elk jaar leveren we zo’n 106 miljard liter drinkwater aan onze anderhalf miljoen klanten. En bieden onze natuurgebieden recreatie aan zo’n 6 miljoen bezoekers. Al 100 jaar leveren we vol trots duurzaam en uitstekend drinkwater en zorg voor de natuur.
 
We halen alles uit het water. En dat kun jij ook. Want PWN biedt geweldige uitdagingen en kansen. Of je nu achter een computer zit, met laarzen in de klei staat, op strategisch of technologisch niveau werkt, vanuit huis, vanuit een zuiveringsinstallatie; als je bij PWN werkt ben je altijd in ontwikkeling. Zoals water altijd de weg van de minste weerstand vindt, geven wij talent alle ruimte -en ondersteuning- om ook volledig tot zijn recht te komen. In een platte organisatie: geen autoriteit maar autonomie en samenwerking. Want wij willen net zo goed leren van jouw inzichten en ideeën.
 
Onze uitdagingen zijn groot, onze ambities zijn nog groter. Om die waar te maken hebben we hulp nodig. We zoeken bijzondere mensen, van alle leeftijden en achtergronden. Wat telt is talent en karakter. Durvers, doeners en denkers. Doeners die dromen, dromers die doen. Mensen die, net als wij, alles willen halen uit wat water en natuur te bieden hebben. Van werkplezier tot professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die verschil maken, ideeën hebben die de toekomst bepalen. Zodat we ook de komende 100 jaar duurzaam en uitstekend drinkwater leveren en de natuur in topvorm houden. Doe je met ons mee?
 
Wil je samen met ons alles uit water halen?
Dan ontvangen wij heel graag jouw cv en horen we graag hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van onze ambities. Een klik op de sollicitatiebutton en je bent een stap dichter bij het verwezenlijken van jouw ambities!
 
Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je je vragen stellen aan Lucas Borst (Geohydroloog), telefoonnummer 06-20507431.
 
Een (screenings) onderzoek maakt verplicht onderdeel uit van de sollicitatieprocedure waarbij onderzoek wordt gedaan naar betrouwbaarheid en integriteit van de kandidaat. De exacte onderdelen van dit onderzoek zijn afhankelijk van de bij de functie behorend risiconiveau. Door te reageren op deze vacature stem je in met het screeningsonderzoek.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: geohydroloog, hydrologie, data, analyses, geochemie, drinkwater, vacature Velserbroek, parttime, wo