GIN-NCG-Scriptieprijs 2021 I Zet net afgestudeerden en hun scriptie in de picture!

Categorie:
Vereniging

De zoektocht naar de beste scriptie is in het leven geroepen om nieuw talent te ontdekken en om een volgende generatie aan het geo-domein te binden. Met deze prijs komen net afgestudeerden in de picture te staan.

Opleidingscoördinatoren van geo-gerelateerde opleidingen van alle niveaus, kunnen twee scripties per opleiding insturen. Ben je student en wil je meedoen met de GIN-NCG-Scriptieprijs? Je kunt je helaas niet zelf inschrijven. Wel kun je natuurlijk je opleidingscoördinator attenderen op de prijs en aangeven waarom jij vindt dat je een goede scriptie hebt geschreven!

Inzenden kan tot 1 oktober
Kandidaten voor de NCS Scriptieprijs kunnen tot 1 oktober worden voorgedragen. Daarna zal onze deskundige jury de inzendingen beoordelen; deze kiest 1 winnaar.

Bekendmaking winnaar
Tijdens het GIN-Gala 2021 op 22 november 2021 in Den Bosch vindt de bekendmaking en uitreiking van de GIN-NCG-Scriptieprijs plaats. Dit exclusieve netwerkevenement zal alleen op uitnodiging te bezoeken zijn. De winnaar van de GIN-NCG-Scriptieprijs ontvangt onder embargo een toegangsticket! De winnaar wint een cheque van maar liefst € 500; deze wordt ter beschikking gesteld door het NCG. Ook komt er in Geo-Info een artikel over de winnende scriptie.

Uitgebreidere informatie vind je op onze speciale pagina.