Heerhugowaard zoekt een Applicatiebeheerder GIS-GEO

Categorie:
Vacature

In Heerhugowaard werken wij elke dag aan een betere en digitalere omgeving voor iedereen die hier komt, woont, werkt, onderneemt en leeft. Dit doen we met inzet voor en door iedereen. Want alleen samen maken we het waar.

Heerhugowaard is jouw ruimte als jij met jouw ambities en talent het verschil wilt maken voor iedereen in onze mooie gemeente. Jij bent een publieke professional. Jouw blik is altijd naar buiten gericht en je pakt jouw ruimte om je te blijven ontwikkelen. Als jij groeit, groeit de organisatie mee. Zo zijn we altijd een stap voor.

Met plezier samenwerken voor een TOP dienstverlening: dat is werken bij Heerhugowaard.

 

Applicatiebeheerder GIS/GEO

36 uur | Heerhugowaard

 

Over de functie
De functie valt binnen het organisatieonderdeel Applicatiebeheer (Bedrijfsvoering).
Als applicatiebeheerder ben je continue op de hoogte van de wensen van de gebruikers en kun je deze vertalen naar structurele oplossingen. Daarbij weet je de gebruikers te stimuleren tot optimale benutting van de beschikbare software.

Wat je graag doet
Je bent in staat collega’s en daarmee de organisatie beter te laten functioneren door optimaal werkende applicaties, welke onze TOP dienstverlening ondersteunen! Je draagt voortdurend bij aan het doorontwikkelen van de dynamische architectuur op operationeel niveau. Je doet dat door proactief te acteren op ontwikkelingen en door regelmatig in gesprek te zijn met je stakeholders (gebruikers, leveranciers en IT-collega’s). Je weet daarbij de juiste prioriteiten te stellen en de hoofdlijn goed vast te houden. Je weet wat wel en niet kan en bent daarin duidelijk in je communicatie. Als je dat goed doet, loopt het dagelijkse werk ongehinderd door en ben je de verbindende schakel tussen de bedrijfsvoering en ICT.

Wat jij bent, kunt en hebt 
Je beschikt over minimaal HBO-niveau en over kennis van het materiegebied GIS/GEO. Je bent bekend met ITIL en BISL. Ook heb je database en SQL kennis en ervaring met het bouwen van query’s. Je schakelt snel, je bent analytisch sterk en je toont initiatief. Indien je kennis hebt van geautomatiseerde informatiesystemen, omgevingsinformatiemanagemen en gemeentelijke processen, heeft dat onze voorkeur.

Wat wij je bieden
Heerhugowaard werkt op een vernieuwende, praktische en vooral menselijke manier. Hierbij bieden we een flexibele werkomgeving, de mogelijkheid om plaats (bijvoorbeeld vanuit huis) en tijd onafhankelijk te werken. Je kiest zelf je laptop en telefoon (BYOD), welke jouw eigendom worden. Je kunt deze dus ook privé gebruiken. Je salaris is maximaal € 3.805,- bruto per maand (fulltime dienstverband, schaal 9, CAR/UWO, salarispeil 1 januari 2018). Naast het recht op vakantie-uren (183,6 uur) kun je ook nog ruim 4 weken verlof kopen via het individuele keuze budget (IKB). Het IKB is 18,45% van jouw bruto salaris en je kunt dit voor verschillende doelen inzetten of opnemen wanneer het jou uitkomt.

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij onze applicatiebeheerder? Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur je brief met motivatie en CV voor 24 februari 2019 via deze link. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 maart 2019.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met Wietse Westerdijk (manager bedrijfsvoering ICT) tel 06-22044720 of Joyce Zuurbier (coördinator applicatiebeheer) tel 06-10483013.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Applicatiebeheerder GIS/GEO, Applicatiebeheer, Gis, Geo, ITIL, BISL, ICT, IT, Informatica, Vacature Heerhugowaard, HBO