Landmeter (24 uur per week)

Categorie:
Vacature
Op zoek naar een afwisselende baan waar je buiten en binnen werkt? Ben jij graag buiten en kun jij goed zelfstandig werken? Als landmeter zorg jij voor de metingen en het verwerken ervan. Je werkt samen met collega’s binnen de gemeente en voorziet ze van kwalitatieve goede landmeetkundige gegevens.
 
Algemene informatie
Landmeten is onderdeel van de afdeling Dienstverlening en informatie, cluster Geo-informatie (5 collega’s). De afdeling bestaat in totaal uit ruim 50 collega’s. Onze afdeling is klantgericht, zowel naar de klanten binnen als buiten de organisatie. Het cluster Geo-informatie is verantwoordelijk voor alle cartografische en landmeetkundige werkzaamheden en voor het inzamelen en bijhouden van de BGT en de BAG. Als landmeter ben je gemiddeld zo’n twee dagen buiten aan het werk en één dag in het stadhuis.
 
Wat ga je doen als Landmeter?
Je verricht meetwerk zoals het uitzetten van woningen, schuren of bedrijfshallen maar ook het uitzetten van erfgrenzen en nutstracés
Je verwerkt de meetresultaten en zet deze klaar voor BAG en BGT
Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en leveren van kwalitatief goede meetgegevens
Je maakt tekeningen voor verkoop, ruiling of erfdienstbaarheid
Je overlegt met de werkvoorbereiders over het meetwerk
 
Wat breng je mee?
Je hebt een MBO opleiding op het gebied van Geodesie of Civiele Techniek
Je beschikt over relevante werkervaring als landmeter
Je hebt kennis van en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur zoals Leica, GPS en tachymeter
Je hebt kennis van en ervaring met het werken met Autocad
Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken maar bent ook gericht op samenwerking
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
Je bent proactief en denkt mee om het werk zo goed mogelijk uit te voeren
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 
Wat biedt de Gemeente Kampen jou?
Wij bieden jou eerst een contract voor één jaar met een proeftijd van één maand. Daarna bestaat de mogelijkheid van een contract voor onbepaalde tijd. De functie is gewaardeerd in functieschaal 8 Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 2.170,00 bruto per maand en maximaal € 3.591,00 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden klik hier.
 
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ricardo Pannekoek, afdelingshoofd, telefoonnummer 06 23591229.
 
Werkomgeving
De gemeente Kampen heeft met haar 54.000 inwoners en zo’n 450 medewerkers een mooie omvang. Groot genoeg om professioneel te kunnen zijn en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Dat is wat ze ook belangrijk vinden in Kampen. Verder staat professionaliteit en het verlenen van optimale dienstverlening aan burgers en organisaties centraal. En resultaatgericht werken op basis van vertrouwen. Kampen heeft de afgelopen jaren een aantal belangrijke uitdagingen opgepakt en hier koers op bepaald. Voor de organisatie betekent dit een grotere focus op dienstverlening en omgevingsgericht werken. Voor de medewerkers gelden de principes eigenaarschap, minder hiërarchie en meer zelforganisatie.
 
De gemeente Kampen is een inclusieve organisatie en nodigt graag iedereen die voldoet aan het profiel uit om te reageren.
Voor meer informatie over werken bij de gemeente Kampen, bekijk de video: https://vimeo.com/370271056/ac749dea33. 
 
Iets voor jou?
Herken jij je in onze organisatiefilosofie en in deze vacature en voldoe je aan de functie-eisen, solliciteer dan vóór 8 juli 2021 via onze sollicitatiepagina.
 
De eerste gesprekken zijn gepland op 22 juli 2021.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: Landmeter, Geodesie, Civiele Techniek, Landmeetkunde, Overheid, Gemeente