Medewerker GEO-informatie

Categorie:
Vacature

Huizen staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening.

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutraal Huizen in 2050, het vergroten van het toerisme in Huizen als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Ook werken we intensief samen met gemeenten in de regio Gooi en Vecht. Zo doet Huizen de uitvoering van de werkzaamheden in het sociaal domein voor de gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes.

Al die ontwikkelingen vragen om lef, passie, aandacht en vakmanschap. Dat geven we dan ook de ruimte. Persoonlijke ontwikkeling, van jou en je collega's, staat bij ons hoog op de agenda.

Het team Geo-informatie
Het team houdt zich bezig met onder meer het beheren van basisregistraties als BAG, BGT en BRO, en met landmeetkundige en registratieve werkzaamheden, zoals matenplannen, uitzettingen en revisiemetingen. Daarnaast zorgt het team voor de distributie en ontsluiting van de basis- en kernregistraties. Ook het uitvoeren van GIS analyses en het maken en het beheren van kaartmateriaal behoort tot de taken van het team. De organisatorische positionering van het team Geo informatie binnen de organisatie wordt momenteel nader onderzocht. Nu maakt het team nog deel uit van afdeling Openbare werken.

Bij de afdeling Openbare werken, team Geo-informatie, is per direct de volgende functie vacant:

Medewerker Geo-Informatie

voor 36 uur per week  

Wat ga je doen?
Als medewerker Geo ben je breed inzetbaar op het gebied van Geo-informatie. Je functie bestaat uit het inwinnen, bewerken en verwerken van gegevens, bijhouden van kernregistraties, het ondersteunen van BGT en BAG beheer, het maken van diverse tekeningen en het beantwoorden kadastrale vragen van betrokkenen. Daarnaast behoren het uitzoeken van terugmeldingen en het beantwoorden van interne afnemers, burgers en bedrijven tot je takenpakket. Je maakt verder kaartmateriaal, waaronder themakaarten en je beheert geometrische bestanden. Je bewaakt tenslotte de kwaliteit en betrouwbaarheid van metingen en meetconstructies en je zorgt voor de archivering van documenten. Binnen het team is er ruimte voor eigen inbreng en krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat breng je mee?
Je hebt aantoonbaar een HBO werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding zoals Geodesie, Landmeten of Geo-ict. Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring met de basisregistraties BAG en BGT. Ervaring met applicaties zoals TopoCAD of andere CAD-programmatuur is een pré. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig. Tenslotte heb je duidelijk affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen, ben je communicatief vaardig, klantgericht, flexibel en beschik je over initiatief en een resultaatgerichte werkhouding.

Wat bieden we jou?
Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 3591 bruto per maand (schaal 8) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om (op termijn) in schaal  9 (maximaal € 4048 bruto per maand bij 36 uur per week) te komen.

Je ontvang verder een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe je dit laat uitbetalen. Je kunt dit bedrag ook inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van extra verlofdagen en fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding en sportabonnement.

We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Hakim Akrimi, coördinator Geo informatie. Zijn telefoonnummer is (035) 5281479.

Wil je reageren?
Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met 14  oktober 2020, uitsluitend via de sollicitatiebutton.

De gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 21 oktober en woensdagochtend 28 oktober.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.