Medewerker Ondersteuning Geodata 32 - 36 uur | Rotterdam

Categorie:
Vacature
Heb jij een passie voor GEO informatiebeheer en gebruik? Sta jij voor kwaliteit en voel jij je verantwoordelijk voor het op orde houden van geodata? Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
 
Het Hoogheemraadschap is een organisatie met circa 400 medewerkers die zeer betrokken zijn bij hun werk en bij het gebied waarin wij het water beheren. Wij willen in 2021 het door bewoners en bedrijven meest gewaardeerde waterschap zijn. Hiervoor willen wij excelleren in ons werk, door medewerkers te laten bloeien in hun talenten en de wensen van inwoners en de mogelijkheden van techniek aan elkaar te verbinden. Kom jij hier een bijdrage aan leveren?
 
Wij zijn voor de afdeling Bestuur Informatie en Juridisch advies op zoek naar een enthousiaste en gedreven nieuwe collega’s in de functie van:
 
Medewerker Ondersteuning Geodata
32 - 36 uur | Rotterdam 
 
DE AFDELING
Het team Geo-informatie is onderdeel van de afdeling Bestuur, Informatie en Juridisch advies (BIJ) waarin ook de teams Bestuurs- en Management Ondersteuning, Communicatieadvies, Juridisch Advies en het cluster Documentaire Informatievoorziening (DI) ondergebracht zijn. Dit team beheert allerlei informatie die zowel in- als extern gedeeld kunnen worden. Daarvoor is het nodig dat we ons aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen op het gebied van GIS: mobiele applicaties, webservices en klantenportalen. Als jij gevoel hebt voor de omgeving, goed kan luisteren naar wat klanten/collega’s nodig hebben en dit kan vertalen naar betrouwbare geodata, dan willen we je graag opnemen in ons team!
 
JOUW UITDAGING
Als medewerker ondersteuning geodata ondersteun je gebruikers van verschillende vak afdelingen. Gezien de huidige samenstelling van team GEO, zal jou rol met name liggen in het Functioneel beheer van ArcGIS, FME en de andere applicaties waarover het team de regie voert. In het kader daarvan win je gebruikerswensen in, draag je bij aan testen, help je collega’s bij het gebruik van de applicaties en houdt je overzicht over de gebruikers die toegang hebben tot de GIS-applicaties. Je draagt bij aan het inrichten van werkprocessen. In je werk ben je proactief en denk je na over verbetermogelijkheden voor de processen waaraan je deelneemt.
 
Daarnaast ben je inzetbaar voor het op orde brengen en houden van data of het analyseren van data m.b.v. ArcGIS of FME. Daarbij verwerk je vergunningen, gebruikersmeldingen of mutaties in de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in het GEO-beheerregister. Je onderzoekt de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de data en informatie die gegenereerd wordt en onderneemt actie als deze niet goed is. 
 
WAT MAAKT JOU SUCCESVOL
Je hebt een afgeronde opleiding in het GEO-informatie vakgebied en enkele jaren relevante werkervaring hierin. Je hebt ervaring met programma’s zoals ArcGIS Desktop, ArcGIS Online en FME. Je kan goed werken met bestaande kaders en richtlijnen en hebt veel affiniteit met informatie- en applicatiearchitectuur. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en bent communicatief vaardig zodat je makkelijk een brug kan slaan tussen het GEO-domein en de wensen vanuit de afdelingen.Je hebt een gestructureerde werkwijze waarin je makkelijk hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden. Je bent goed in staat om te beoordelen wat de meest passende oplossing is voor een klantvraag, en waar nodig verwijs je de klant door naar een specialist. Als medewerker ondersteuning GEO data streef je ernaar om jezelf maar ook je collega’s elke dag een stukje beter te maken. Je bent een echte teamplayer, digitaal vaardig en data bewust. Je wil graag blijven leren en experimenteren en durft fouten te maken.Bij Schieland en de Krimpenerwaard geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en de ambitie en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.
 
WAT WIJ BIEDEN
 
Een uitdagende afwisselende baan in leuk team met toffe collega’s;
Een salaris van maximaal € 3.510,-- bruto per maand (schaal 8) conform de cao Werken voor Waterschappen. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en werkervaring;
Een dienstverband van 36 uur per week met flexibele werktijden;
Bovenop het salaris ontvang je een maandelijks op te bouwen Individueel Keuze Budget (IKB) op basis van 20% van het brutosalaris. Dit is vrij in te zetten voor het kopen van verlof of ter aanvulling op het salaris;
Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt hiervoor een Persoonlijk Basis Budget (PBB) van € 5000,- voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Bekijk de cao Werken voor Waterschappen voor meer informatie hierover;
Een goede pensioen- en reiskostenregeling en een collectieve korting op je ziektekostenverzekering;
 
INFORMATIE
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Theo Pieters, jouw toekomstige teamleider; tel. 06-18300407. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Chris Scholten, recruiter; tel. 06-11368505.
 
SOLLICITEREN
Gaat jouw hart sneller knoppen van deze functie? Solliciteer dan uiterlijk 16 februari door ons je cv en motivatiebrief toe te sturen via de sollicitatiebutton. Na de sluitingsdatum van de vacature kun je van ons een reactie verwachten. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 22 en donderdagochtend 25 februari. We willen je vragen hier rekening mee te houden. In verband met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) volgen wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Ons werving-en-selectieproces vindt nu voornamelijk op afstand plaats. Sollicitatiegesprekken voeren we, in overleg met kandidaten, zoveel mogelijk online met behulp van beschikbare middelen.
 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: medewerker ondersteuning geodata, informatiebeheer, geo informatie, ArcGIS Desktop, ArcGIS Online, FME, vacature Rotterdam, informatiearchitectuur, applicatiearchitectuur, fulltime