North Sea Port zoekt een GIS Beheerder

Categorie:
Vacature

GIS Beheerder

Als GIS Beheerder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het beheer en de ontwikkeling van het geografisch informatiesysteem (GIS) van North Sea Port. In dit systeem worden ruimtelijke gegevens en informatie over geografische objecten opgeslagen, beheerd, bewerkt, geanalyseerd, geïntegreerd en gepresenteerd. Je werkt samen met diverse afdelingen in de organisatie t.a.v. het leveren van
geo-gerelateerde informatie en maakt deel uit van de afdeling Infrastructuur, cluster IT waarbij je rapporteert aan de Manager IT.

Functie
Tot je taken en werkzaamheden behoren o.a.;

  • zorgdragen voor een actief en correct beheer van de (geo) databank;
  • opvolgen van databeheertaken;
  • kwaliteitsbewaking, waaronder het doen van controles op datasets;
  • toegankelijk maken van gegevens, aangepast naargelang het type eindgebruiker;
  • vormgeven aan visualisaties van geodata en presentaties;
  • ontwikkelen van geo-apps, -websites en -presentaties;
  • ontwerpen, opmaken en aanpassen van eigen geografische datasets;
  • samenwerken met diverse gebruikers in projecten waar geo-informatie relevant is.
  • uitwisselen van gegevens met andere (externe) partijen en systemen.

Gevraagd
Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van Geo/GIS of ICT. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, hebt kennis van GIS-technologie (maar ook 3D, IoT) en ervaring met GIS-applicaties, databankbeheer, geodata, visualisatie en dagelijkse gebruikersondersteuning. Je kunt zowel zelfstandig als in (multidisciplinair) teamverband werken. Je bent ondernemend, creatief, resultaat- en oplossingsgericht, analytisch, servicegericht en communicatief sterk.

Aanbod
Werken bij een ambitieuze organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een fulltime functie met hoofdstandplaats in terneuzen waarbij je eveneens bereid bent om te werken in vestiging Gent.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar North Sea Port t.a.v. afdeling HR onder vermelding van
vacature GIS Beheerder. Dit kan via de e-mail naar jobs@northseaport.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick van Sluijs (Manager IT) of Anne Onstenk (HR Adviseur). Reageren kan tot en met 8 februari 2019.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.