Redactie Geo-Info zoekt een Hoofdredacteur

Categorie:
Vacature

Heb je passie voor taal en het maken van bladen? Ter vervanging van de huidige hoofdredacteur van ons vakblad Geo-Info (GI) zijn wij op zoek naar een

Hoofdredacteur

Ca. 8 uur per week

Wij zijn op zoek naar iemand die creativiteit tot uiting durft te brengen en interactie stimuleert. Je vindt het leuk om je in het vakgebied van geo-informatie te verdiepen. Niet alleen om een redactionele bijdrage of eigen artikelen te kunnen maken, maar ook om die van je collega-redacteuren van inhoudelijk commentaar te voorzien en de redactie te kunnen adviseren. Herken jij je in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met je!

Wij zoeken een veelzijdige collega die

  • in overleg met de redactie en bestuur de koers en inhoud van GI bepaalt;
  • kan aansturen, motiveren, plannen en inspireren;
  • een vlotte pen heeft, artikelen en nieuwsberichten kan schrijven en redigeren en een talent heeft voor het maken van relevante content;
  • een lange termijnvisie heeft op de toekomst van GI;
  • artikelen en trends weet op te sporen en om te zetten in artikelen;
  • redacteuren op pad kan sturen en begeleiden;
  • fungeert als eindstation in het productieproces en zorgt voor afstemming met externe partijen;
  • goed kan schakelen, samenwerken en communiceren met anderen.

Voor jouw reactie of vragen kun je contact opnemen met het secretariaat voa info@geo-info.nl. Wij ontvangen jouw CV - met een korte motivatie - graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk donderdag 15 april per e-mail.

Wat bieden wij

Als hoofdredacteur ontvang je een ruime vrijwilligersvergoeding. Vrijwilligerswerk kost tijd, maar onze ervaring is dat dit zinvolle tijd is, waar u ook veel voor terugkrijgt. Denk hierbij aan contacten met actieve leden, andere vakdeskundigen en contacten buiten GIN.

Over Geo-Info

Geo-Info is het magazine van de vereniging Geo-informatie Nederland. Het magazine verschijnt 4 keer per jaar en telt gemiddeld 48 pagina’s. De lezers zijn deel van de geo-sector, werkzaam op alle niveaus.