Speciaal voor GIN-leden: 30% korting bij aanmelding FIG2020

Categorie:
Internationaal

Ben je een landmeter, geodeet, geospecialist of enorm geïnteresseerd in ruimtelijke informatie? Dan ben je van harte welkom op de Working Week van FIG! Van 10 tot 14 mei 2020 komen landmeters en geo-experts van over de hele wereld bijeen voor de Working Week van FIG: de internationale koepelorganisatie voor landmeters en geo-experts.

Thema
Het conferentiethema is ‘Smart Surveyors for Land and Water Management’. Het is belangrijk dat de landmeter van vandaag klaar is voor de uitdagingen van morgen en overmorgen. Dan moet je slim nieuwe kennis en technieken kunnen inzetten. Tijdens de Working Week bespreken we wat er nodig is om te zorgen dat de surveyors en geo-professionals ‘futureproof’ zijn. Hoe ga je om met technologie die je werk voor altijd kan veranderen?

Er zijn inmiddels meer dan 500 abstracts ingediend uit binnen- en buitenland. Allemaal zijn ze gericht op slimme professionals op het gebied van geo-informatie, geïntegreerd land- en watermanagement en het bereiken van sustainable development goals. Een week lang bieden we hieruit een interessante mix van plenaire en technische sessies, een vakbeurs en diverse evenementen. Het technische programma bestaat uit meer dan 500 presentaties op het gebied van landmeetkunde, waaronder best-practices en nieuw onderzoek.

Korting
Er zijn al bijna 1.000 inschrijvingen geregistreerd. Dit is al meer dan de helft van alle toegangsbewijzen. Speciaal voor GIN is er een korting van 30% op de toegang voor de conferentie. Wil je daarvan gebruik maken, registreer dan met korting via deze link. Bij de registratie wordt gevraagd om je lidmaatschapsnummer op te geven. Wees er snel bij en registreer je snel!

Wil jij meer informatie over de Working Week van FIG in Amsterdam? Kijk dan op www.fig.net/fig2020/ .