Syntrophos zoekt een Regisseur GEO Informatie

Categorie:
Vacature

Syntrophos is het Shared Service Center voor de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne. Deze krachtenbundeling betekent voor alle deelnemende gemeenten hetzelfde: meer kwaliteit tegen minder kosten. Syntrophos levert ondersteunende diensten op het gebied van ICT, I-advies en GEO-informatie.

Syntrophos wordt bestuurd door de deelnemende gemeenten. Het algemeen bestuur en het dagelijks bestuur bestaat uit vertegenwoordigers vanuit deze gemeenten.

Syntrophos is opgericht in 2013 en vanaf dat moment sterk gegroeid. Inmiddels bestaat de organisatie uit 47 medewerkers. Er is een grote betrokkenheid van de medewerkers bij Syntrophos en collegialiteit is vanzelfsprekend. Het is een ondernemende organisatie die continue op de hoogte is van nieuwe technologische ontwikkelingen en daarmee van waarde is voor haar relaties. Innovatief, creatief, zelfkritisch, slagvaardig en flexibel zijn kenmerken.

Het team GEO-informatie bestaat uit 16 medewerkers. Voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe collega.
 

Regisseur GEO Informatie
36 uur | Spijkenisse  
                               

                           

Nieuwe functie

Deze functie is nieuw bij het GEO team en richt zich op coördinatie en klantcontact. Wij zijn nog op zoek naar één regisseur (1 fte). Na aanstelling wordt er over drie regisseurs een werkverdeling gemaakt over de productgroepen CAD GIS, Inwinning, Basisregistraties, gegevensverbinding en BI.

 

Wat ga je doen?

De functie kent twee hoofdtaken. De eerste is de regisseursrol voor een productgroep. Als regisseur ben je de spin in het web tussen alle betrokkenen in het proces. Bijvoorbeeld van basisregistraties. Je vormt de brug tussen de interne organisatie (inwinning, productie en ontsluiting), de LV en de klanten die het product afnemen. Je organiseert gezamenlijke overleggen, zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Daarnaast anticipeer je op de ontwikkelingen in wet- en regelgeving, monitor je de voortgang en kwaliteit en rapporteer je hierover aan de afdelingsmanager en de klanten.

De tweede taak is het geven van inhoudelijk advies over ontwikkelingen rond die betreffende product groep. Intern aan de afdelingsmanager en het MT. En extern naar de klant om deze mee te nemen in de ontwikkelingen en voor te bereiden op te nemen stappen in de vorm van projecten. Denk daarbij aan de doorontwikkeling van de BGT naar 2020. Of bijvoorbeeld de doorontwikkeling van Datadistributie en de toenemende mate van informatie stromen tussen clouds. Of ontwikkelingen als BIM en 3D op het gebied van CAD en inwinning.

Je zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Je voelt daarbij perfect de urgentie bij klanten aan en weet dit met de juiste prioriteit naar de organisatie te vertalen. Vanuit Syntrophos kun je de klanten precies informeren over de mogelijke diensten of ondersteuning die geleverd kan worden.

Naast deze hoofdtaken ondersteun je het primaire proces van het team GEO: de verwerking van Geo-Informatie. Je signaleert en initieert beheer- en innovatiemogelijkheden. Je ontwikkelt (mede) nieuwe GEO producten. Je verzorgt projectleiding bij de implementatie van Geo producten. Je werkt beschrijvingen, processen, procedures en handleidingen uit van GEO producten.

 

Wat vragen wij?

•Bij voorkeur een gespecialiseerde opleiding op HBO niveau, aansluitend op het vakgebied of een opleiding gericht op management en organisatie;

•Minimaal HBO werk- en denkniveau;

•Een klant-, service-, resultaat- en samenwerkingsgerichte houding;

•Zelfstandigheid, deskundigheid en nauwkeurigheid;

•Kennis van en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement;

•In bezit van rijbewijs B;

•Inhoudelijke kennis van een gemeentelijke organisatie en specifiek van de processen die ondersteund worden: BGT IMGEO, BAG, BOR is een pre.

 

Wat bieden wij?
Bij deze functie hoort een salaris van maximaal € 4.225,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.  De rechtspositieregelingen van de gemeente Nissewaard zijn van toepassing. De aanstelling is voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een aanstelling van een jaar.

                  

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 14 februari 2019 je cv met motivatiebrief toe via deze link.

Contact

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Alain van Hamond, teamcoördinator GEO-informatie, telefoon 0181 – 69 57 50

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.