Syntrophos zoekt GEO Medewerker

Categorie:
Vacature

Syntrophos is een shared service center die diensten levert aan de gemeenten Brielle, Nissewaard en Westvoorne, op het gebied van GEO-Informatie, basisregistraties, ICT en I-advies.

Syntrophos bestaat uit de teams GEO-informatie, ICT en Advies, een directeur en enkele staffuncties. Bij Syntrophos werken ongeveer 35 medewerkers. Het team GEO-informatie bestaat uit 14 medewerkers. Voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

GEO Medewerker
(Operator CAD en basisregistraties)
Spijkenisse | Fulltime

Wat ga je doen?

Als Geo-medewerker lever je een bijdrage aan het opbouwen en beheren van de Basisregistratie Grootschalige Topografie en Basisregistratie Adressen- en Gebouwen. Daarnaast lever je tekenproducten, zoals matenplannen en gronduitgiften, aan de klanten van Syntrophos.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een afgeronde civieltechnische/landmeetkundige opleiding op MBO-niveau. Je bent klant-, service- en resultaatgericht, kan goed plannen en organiseren, werkt nauwkeurig en bent zelfstandig in het uitvoeren van je werkzaamheden. Tevens heb je een flexibele en collegiale instelling. Voor het kunnen uitoefenen van deze functie verwachten wij dat je ervaring hebt met het werken in CAD- en GIS pakketten. Kennis van de BGT, IMGEO-opbouw en de BAG is een pre.

Wat bieden wij?

Bij deze functie hoort een salaris van maximaal € 2986,- (schaal 7) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Deze functie is per direct beschikbaar voor 36 uur per week tot het einde van het jaar. Afhankelijk van functioneren en beschikbare gelden is er de mogelijkheid tot verlenging. De rechtspositieregelingen van de gemeente Nissewaard zijn van toepassing. Je krijgt een ambtelijke aanstelling bij Syntrophos. De taken zijn binnen het functiegebouw ingedeeld in de functiefamilie Externe dienstverleners, bandbreedte D.                                             

Contact

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Alain van Hamond, teamcoördinator Geo-informatie, telefoon 0181 – 695751.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 22 maart digitaal je cv met motivatiebrief toe via deze sollicitatielink.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden; Geo Medewerker vacature, Spijkenisse, Zuid-Holland, MBO, GIS, civieltechnisch, landmeetkundige, bouw, overheid