Uitvoerend Beleidsmedewerker Beheer Openbare Ruimte - Hellevoetsluis 40 uur

Categorie:
Vacature

“Innoveren van beheer in de openbare ruimte. Dat is mooi werk!”

Dit doe je
In deze zeer afwisselende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor taken op het gebied van de basisregistraties BAG/BGT. Jij verzorgt hierbij en bewaakt de input en kwaliteit, zoals het oplossen van foutieve postcodes en verblijfsobject-pandkoppelingen. Daarnaast ben je de beheerder van de elektrische oplaadpalen in onze gemeente. Je zorgt voor de strategische plaatsing van oplaadpalen volgens het nog op te stellen beleidsplan, je zorgt de tijdige vervanging en behandelt aanvragen van inwoners voor het plaatsen van een elektrische oplaadpaal. Je bent daarnaast breed inzetbaar als uitvoerend beleidsmedewerker voor verschillende taakaccenten binnen onze afdeling.

Dit ben je
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding met raakvlakken in de openbare ruimte. Aantoonbare ervaring met BAG/BGT is een pre. Je hebt oog voor tegenstrijdige belangen en weet daar vanuit je functie mee om te gaan. Je bent zakelijk ingesteld en houdt van projectmatig en procesmatig werken. Je werkt zelfstandig en bent professioneel, klantgericht, accuraat en open. Je kunt communiceren met verschillende gesprekspartners op verschillende niveaus. Resultaatgericht, pro-actief, samenwerken en klantgericht zijn woorden die op jou van toepassing zijn.

Dit bieden wij
Als je bij de gemeente Hellevoetsluis werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Ook zijn er veel regelingen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Bij vacatures voor een vaste baan bieden wij je eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst van één jaar. Bij goed functioneren geven we je daarna graag een vaste arbeidsovereenkomst. Deze functie is geschaald op schaal 9 (max. € 4048,-).

Je bouwt per maand 17,05% individueel keuzebudget op. Dit kun je gebruiken op het moment dat het jou uitkomt. Gebruik je het niet? Dan krijg je het totaal opgebouwde bedrag in december uitbetaald.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Heidi van Lenteren, via telefoonnummer 14 0181. Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.hellevoetsluis.nl of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren
Herken je jezelf in het profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct, via deze link. Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Hellevoetsluis en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Sollicitatieprocedure

Het zal je niet zijn ontgaan: er worden in Nederland allerlei maatregelen ingezet om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook gemeente Hellevoetsluis zet de veiligheid en de gezondheid van haar medewerkers én sollicitanten voorop.

We begrijpen dat een sollicitatieprocedure in deze omstandigheden de nodige vragen oproept. Maar wij vinden het belangrijk om op zoek te blijven gaan naar de mensen die wij in onze organisatie zo hard nodig hebben. We houden in onze procedure rekening met de landelijke maatregelen. Omdat die per dag kunnen wisselen, kijken we steeds per moment wat de beste oplossing is voor de sollicitatieprocedure. Een telefonische procedure, of bijvoorbeeld een videogesprek, behoort tot de mogelijkheden. We doen er alles aan om je straks op een goede manier welkom te kunnen heten in onze organisatie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: beleidsmedewerker, openbare ruimte, fulltime, Hellevoetsluis, gemeente, hbo, BAG/BGT, beleid, ervaren