Vacature Waterschap Brabantse Delta

Categorie:
Vacature

Een kwart van Nederland ligt onder de zeespiegel en de helft van Nederland kan te maken krijgen met overstromingen; in Nederland leven we met water. Dijken, keringen en kades zorgen voor onze veiligheid. Sluizen, stuwen en gemalen regelen de waterstanden bij droogte of wateroverlast.

Rioolwater wordt gezuiverd. Het water in beken, sloten en rivieren blijft van goede kwaliteit. Dát is het werk van het waterschap.

Klantgerichtheid, duidelijkheid en samenwerking zijn kernwaarden van waterschap Brabantse Delta.

In de uitvoering van ons werk houden wij rekening met de toekomst: klimaatadaptatie, innovaties, ruimtelijke ontwikkelingen, toekomstig medegebruik en het tegengaan van verdroging. 

 

Voor de afdeling Advies & Monitoring, Team Geo-Informatie zoeken wij een

Medewerker Geo-informatie 1,9 fte

Je zorgt voor een veilig en duurzaam West-Brabant!

(1x32uur, 1x36 uur)

 

De functie

Als Medewerker Geo-informatie ben je werkzaam in het hart van het Waterschap: onze geografische informatie en aanverwante gegevens. Deze zijn van vitaal belang voor het uitvoeren van het werk in het veld, zijn de bron voor vele processen en moeten accuraat zijn ten behoeve van de communicatie en samenwerking met burgers, bedrijven en andere overheden. Het Team Geo-Informatie is de spil binnen de organisatie en zorgt ervoor dat goede geo-informatie beschikbaar is en adviseert over de toepassing ervan. Binnen het team zijn elf medewerkers en adviseurs werkzaam, onder aansturing van een teamleider.

De functie van medewerker Geo-Informatie is zeer divers. Je voert overleg met interne opdrachtgevers en collega’s om de informatiebehoefte goed in kaart te brengen. Waar van toepassing bereid je de inwinning van gegevens voor, win je deze eventueel in en verwerk je de gegevens tot de benodigde informatie.  Daarnaast beheer je ook gegevens en informatie voor onze kernregistraties, de legger, de BGT en andere GIS applicaties. Je bent ook in staat basis- en themakaarten te produceren en GIS analyses uit te voeren.

Samen met het team bepaal je het beste methode om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten lopen met oog voor kwaliteit en vernieuwing. Je houdt procedures en werkmethoden up- to- date en komt met verbetervoorstellen en/of innovaties voor de verschillende facetten van het werk. Waar van toepassing beheer je en onderhoud je applicaties, documentatie en meetapparatuur.

 

Wij vragen

Een enthousiaste en initiatiefrijke teamspeler. Je werkt goed samen met andere collega’s binnen en buiten het waterschap. Je hebt een proactieve houding en hebt oog voor verbeteringen en vernieuwing. Je bent klantgericht.Je hebt aantoonbare werkervaring als landmeter en/of gegevensbeheerder en ervaring met de ESRI GIS productlijn. Ervaring met Leica apparatuur, Dg-Dialog en ervaring bij een waterbeheerder is een pré.

Je hebt een opleiding gevolgd op MBO/HBO niveau op het gebied van geodesie, geo-informatica of civiele techniek. Je heb relevante GIS gerelateerde cursussen gevolgd en bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen in je vak.

Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats vanuit belemmeringen. Je geniet als je resultaten van kwalitatief hoogwaardig niveau boekt en je opdrachtgevers tevreden zijn. Je doet je werk doelmatig: zorgvuldig en degelijk waar het moet, pragmatisch waar het kan. Je beschikt over een goed ontwikkeld oordeelsvorming. Je bent flexibel en neemt graag verantwoordelijkheid om resultaten te boeken. Je bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie voor een medewerker die met plezier een vakinhoudelijke en innovatieve bijdrage levert in een dynamische en ambitieuze omgeving.

Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een fulltime dienstverband minimaal € 2326,- en maximaal € 3221,- bruto per maand (schaal 8). Daarnaast bieden wij je een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden dat je flexibiliteit biedt in ontwikkeling, geld en tijd.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcela Laguzzi, Hoofd Afdeling Kennis en Advies (076 – 564 12 66). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Angela Roos, personeelsadviseur (076 564 1534).

 

Solliciteren kun je tot 28 februari 2018 via deze link

De eerste gesprekken staan gepland op 12 maart.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.