WDODelta zoekt een Specialist geografisch informatiebeheer

Categorie:
Vacature

WDODelta is op zoek naar een:

Specialist geografisch informatiebeheer

Voor 36 uur per week, Zwolle

Het cluster Informatiebeheer, afdeling Informatievoorziening

Heb jij kennis op het gebied van informatiemanagement en ICT? Ben jij omgevingsbewust, resultaatgericht en kan jij goed samenwerken? Lees dan snel verder! Het Waterschap Drents Overijsselse Delta is op zoek naar een specialist geografisch informatiebeheer.

De afdeling Informatievoorziening fungeert als waterschapsbrede informatiedienst en levert de benodigde ICT en is richtinggevend op het gebied van informatievoorziening. De afdeling heeft een proactieve instelling om tijdig te kunnen inspelen op ontwikkeling en technologieën op het tempo van verandering.

Jouw functie
Als specialist geografisch informatiebeheer werk je op het snijvlak van business en ICT. Je zorgt voor het generen en beheren van producten en diensten gebaseerd op geo-informatie en draagt ook zorg voor de beschikbaarheid hiervan. Dit doe je allemaal in afstemming met interne klanten en de eisen vanuit de IT architectuur. Naast de drie andere specialisten geografisch informatiebeheer werk je met andere directe collega’s samen waaronder: gegevensbeheerders, informatieadviseurs, applicatiebeheerders en systeembeheerders. In je werk streef je voortdurend naar het rationaliseren van het gegevens- en applicatielandschap. In deze baan ben je een stevige gesprekspartner voor de collega systeembeheerders en zorg je samen voor de doorontwikkelingen van de benodigde technische infrastructuur.

Wat verwachten wij?
- Je hebt HBO werk- en denkniveau en kennis op het gebied van informatiemanagement en ICT;
- Ervaring met producten van ESRI, business intelligence systemen, SQL, Oracle databases 11 en 12, Python en FME;
- Affiniteit met taken van het Waterschap;
- De vaardigheden: samenwerken, klantvriendelijk, omgevingsbewust en resultaatgericht.

Wat biedt het Waterschap?
- Een uitdagende en veelzijdige functie;
- Een goed salaris van maximaal 4014,- afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 10, bij een 36-urige werkweek);
- Een modern pakket arbeidsvoorwaarden conform de SAW;
- Een individueel keuzebudget van plusminus 20% bovenop het brutosalaris;
- Goede pensioenvoorzieningen bij het ABP;
- Een collectieve ziektekostenverzekering;
- Goede opleidingsmogelijkheden;
- Een reiskostenvergoeding.

Informatie en sollicitatie
Is dit de functie waar jij naar op zoek bent? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met CV via de sollicitatielink op onze website www.wdodelta.nl/vacatures voor 2 maart 2018. Meer weten over de functie? Mail dan naar Sam-Peter Bakker, afdelingshoofd Informatievoorziening,  email sam-peterbakker@wdodelta.nl.

Wij kiezen voor gelijke kansen voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan hen die in ons arbeidsproces ondervertegenwoordigd zijn.