Zet jezelf op de kaart als geodetisch adviseur bij het Kadaster

Categorie:
Vacature

Ambities vertalen naar concrete onderzoeken, innovaties en projecten. Altijd gericht op optimalisatie. Dat is wat de afdeling product- en procesinnovatie doet. Zet jezelf bij ons op de kaart als een gemotiveerde:  

Geodetisch adviseur

Een echte geodeet met belangstelling voor businessprocessen en vernieuwing van het landmeetkundig systeem. Iemand die niet wegloopt voor complexe materie van geografische aspecten van kadastrale registratie. Jij volgt ontwikkelingen, ziet kansen en innoveert graag. En richt je op het geodetisch aspect van de basisregistratie Kadaster (BRK).

Proactief en ondernemend
Complexe materie maak je je snel eigen. Je draagt proactief bij aan de visie op de ontwikkeling van de landmeetkundige inwinning en draagt die uit. Draagvlak creëren bij landmeters, stakeholders en realisatieteams gaat je dan ook makkelijk af. Je denkt in oplossingen en bent een ondernemende collega.

Samen voor resultaat
Jij vertaalt businessdoelen in IT-specificaties. Je voert business case studies uit en adviseert over de noodzaak, de haalbaarheid en de consequenties van de voorstellen. Vervolgens werk je in teamverband aan implementatie van de innovaties. De Nederlandse taal beheers je goed, zowel in woord als geschrift.

Iemand met een visie
Met jouw academische werk- en denkniveau heb je aantoonbare kennis over het landmeetkundig domein en tooling die daarbij hoort. Je hebt een relevant netwerk en kennis over GEO-gerelateerde systemen, informatieproducten en adviesdiensten. Je hebt een visie op de inzet en vernieuwing van meetinstrumenten en bent analytisch sterk.

Wij willen je graag ontmoeten!

Wij zijn de afdeling Product- en Procesinnovatie en we werken informeel samen in een inspirerend team. We richten ons op ontwikkeling van ketenprocessen en productoptimalisatie, veelal door ondersteuning met IT systemen. Daarvoor formuleren we businesscases en specificeren we nieuwe producten en procesverbeteringen. Jij maakt deel uit van een team met adviseurs en informatiemanagers en zult werken vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn. Je voelt je thuis in een tem die Agile en Scrum werkt.

Informele werksfeer en veel ruimte om te leren en ontwikkelen
Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij leren en ontwikkelen. Jij maakt jouw eigen keuzes. Keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto maandsalaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.638,- met daarnaast 25% keuzebudget.

Jouw talent bij ons op de kaart?

Solliciteer direct via deze link! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Eric Hagemans, Adviseur proces- & productinnovatie, 06 – 21 71 20 49. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Boudewijn Plantinga, Matchpoint, 088 - 183 32 50.

Wij hebben graag jouw talent goed in kaart. Daarom is een assessment onderdeel van de selectieprocedure.

Voor alle vacatures van het Kadaster, zie https://www.werkenbijhetkadaster.nl/vacatures