Themagroep JongGIN

Het JongGIN Platform is hét landelijke platform voor en door studenten en jong professionals in de Geo Sector!  Samen met Geo en GIS studieverenigingen in Nederland werken zij aan het stimuleren en informeren van studenten over GIS, hun studie en verdere carrière. Daarnaast zet JongGIN zich in voor samenwerking tussen onderwijs instanties op HBO en Universitair niveau en het bedrijfsleven.

 

 

Als jong GIS professional wil jij niet alleen kennis halen, maar vooral ook juist delen en je inzetten. Dat kan zeker ook binnen JongGIN. Vind jij het leuk iets te organiseren? Dan ben je van harte welkom dat te doen in JongGIN. Neem contact op met Carline Amsing.

Vorige bijeenkomsten:

  • Op 20 november 2019 organiseerde JongGIN, samen met Sense en Enginear, het GeoBuzz carrière en studentenprogramma. In de ochtend waren er drie inspirerende presentaties van Paula Dijsktra (Kadaster International), Frédérik Ruys (Vizualism), en Lars van Hoeve en Joris van den Berg (Sweco). Na de presentaties gingen de deelnemers actief aan de slag met hun loopbaan door middel van het beursspel “Your Career Code” waarmee één van de deelnemers een mooie prijs gewonnen heeft, een drone!"

  • Op 22 november 2017 organiseerde JongGIN wederom het studenten en jong professional programma op de Geobuzz. Naast speedate werd er een aantal kleine pitches gegeven die in het teken stonden van Jong professionals en hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Het JongGIN studentenprogramma op GeoBuzz was een groot succes! Met de positieve ervaring van de speeddates in het geheugen willen we ook toe naar een buddysysteem met begeleiding en coaching aan studenten en starters.
  • Op 23 november 2016 organiseerde JongGIN 'Van Stagiair tot Miljonair' tijdens de GeoBuzz 2016. In een aantal stappen werd je getransformeerd van netwerkdummie tot NetworkKing. Je kon je eigen netwerk toolkit verzamelen en speeddaten met geo-professionals uit verschillende vakgebieden.

En nog veel meer…