Themagroep JongGIN

Anders dan de andere themagroepen is JongGIN geen themagroep maar eerder een label! En wij zijn ontzettend trots op dit jonge label.

Als jongere wil jij niet alleen kennis halen, maar vooral ook juist delen en je inzetten. Dat kan onder het JongGIN label. Vind jij het leuk iets te organiseren? Dan ben je van harte welkom dat te doen onder het JongGIN label. Je krijgt alle ruimte. JongGIN is dus geen vaste groep mensen, maar een label wat te pas en te onpas op 'toffe' bijeenkomsten geplakt kan worden.

In 2016 hebben jongeren voor JongGIN tijdens de GeoBuzz een uitgebreid studentenprogramma georganiseerd. Studenten konden hun carrière kickstarten en in een aantal stappen transformeren van netwerkdummie tot NetworKing. Er kon een netwerk toolkit worden verzameld: persoonlijke visitekaartjes, professionele foto (zie cover), leren pitchen en luisteren naar de Keynote van Frédérik Ruys van Onzichtbaar Nederland. Bovenal konden ze ook speeddaten met geo-professionals. In een uur tijd werden ze gefêteerd op 12 dates van vijf minuten. JongGIN bestond voor deze gelegenheid uit Carline Amsing, Richard Hendriks, Deniz Kilic, Cecile Mathijssen, Sietze Soets en Niene Boeijen.

Het JongGIN studentenprogramma op GeoBuzz was een groot succes! Met de positieve ervaring van de speeddates in het geheugen willen we ook toe naar een buddysysteem met begeleiding en coaching aan studenten en starters.

Heb jij zin om iets te organiseren met het JongGIN label? Neem contact op met onze Themagroepen coördinator Karolina van Schrojenstein.

Vorige bijeenkomsten:

  • Op 23 november 2016 organiseerde JongGIN 'Van Stagiair tot Miljonair' tijdens de GeoBuzz 2016. In een aantal stappen werd je getransformeerd van netwerkdummie tot NetworkKing. Je kon je eigen netwerk toolkit verzamelen en speeddaten met geo-professionals uit verschillende vakgebieden. Lees hier meer over de bijeenkomst.