Themagroep Noord

De GIN themagroep Noord organiseert bijeenkomsten en activiteiten voor GIN-leden en andere belangstellende GEO-informanten uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Themagroepcommissie

De themagroepcommissie bestaat o.a. uit de volgende personen:

Contact

E-mail: ginnoord@geo-info.nl

Op maandag 5 februari a.s. organiseert GIN themagroep Noord een bijeenkomst bij de Gemeente Sudwest-Fryslan. De bijeenkomst vindt plaats van 17.00 - 20.00 uur (incl. broodjes).

U kunt zich aanmelden via ginnoord@geo-info.nl voor 29 januari a.s.

Meer informatie over het programma leest u hier.

Vorige bijeenkomsten:

  • Op 25 september 2017 organiseerde GIN themagroep Noord een bijeenkomst in de Eemshaven. Lees hier meer over het programma van de bijeeenkomst.
  • GIN themagroep Noord organiseerde maandag 6 februari 2017 een bijeenkomst met als thema 'Toepassen van Geo-Informatie'. Lees hier meer over het programma.
  • Op 26 september 2016 heeft de bijeenkomst 'Bouwen met de natuur, en aquapunctuur voor nieuwe kunstontwikkelingen' plaatsgevonden bij Provincie Groningen. Lees hier meer over het programma en de presenaties.
  • Op 1 februari 2016 heeft de bijeenkomst van GIN Noord plaatsgevonden, lees hier meer over het programma en de presentaties.
  • In 2015 hield GIN Noord een bijeenkomst bij het Gemeentehuis in Assen, lees hier meer over het programma en de presentaties.

De presentaties van de bijeenkomsten zijn ook terug te vinden in de Bibliotheek.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte gehouden worden van themagroep Noord bijeenkomsten stuur dan een mail aan info@geo-info.nl. Heeft u vragen over de laatste bijeenkomst of ideeën of interessante onderwerpen/sprekers voor toekomstige bijeenkomsten stuur deze dan aan ginnoord@geo-info.nl. We horen graag van u.