Themagroep West

De GIN themagroep West (de themagroepen Mid-West en Noord-West zijn samengevoegd) organiseert bijeenkomsten en activiteiten voor GIN-leden en andere belangstellende GEO-informanten uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Themagroepcommissie

De themagroepcommissie bestaat o.a. uit de volgende personen:

Contact
E-mailadres: ginwest@geo-info.nl

Vorige bijeenkomsten:

  • Op donderdag 20 juni 2019 organiseerde Themagroep West in samenwerking met Rijkswaterstaat een bijeenkomst.
    Lees hier meer over de bijeenkomst.  
  • Op 6 juni 2018 vond GEO in de Polder plaats, georganiseerd door GIN West. In deze bijeenkomst van Themagroep West verkenden een aantal inspirerende sprekers hoe geo-informatie in de provincie Flevoland door diverse partijen op innovatieve wijze wordt toegepast. De bijeenkomst werd georganiseerd in samenwerking met de gemeente Almere. Als geen ander is de gemeente Almere, met haar ambitieuze groeicijfers en –doelstellingen, een grootverbruiker én – een groot producent van geo-informatie. Lees hier meer over deze bijeenkomst.
  • 8 juni 2017 organiseerde GIN West een leuk en inspirerende bijeenkomst in het nieuwe gemeentehuis van de stad Utrecht. Tijdens de bijeenkomst werd verteld hoe in het Utrechtse stationsgebied CAD en GIS zijn toegepast. Daarna deelden een aantal start-ups van JongGIN in een pitch hun ideeën en innovaties. Lees hier meer over het programma.
  • Op 26 mei 2016 heeft er een bijeenkomst van GIN West plaatsgevonden met als thema 'Geo-Informatie en de Smart City' in Den Haag. Lees hier meer over het programma.
  • In 2015 hield GIN West heeft op 4 juni 2015 de bijeenkomst van GIN West plaatsgevonden, lees hier meer over het programma en de presentaties.

De presentaties van de bijeenkomsten zijn ook terug te vinden in de Bibliotheek.