Themagroep West

De GIN themagroep West (de themagroepen Mid-West en Noord-West zijn samengevoegd) organiseert bijeenkomsten en activiteiten voor GIN-leden en andere belangstellende GEO-informanten uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Themagroepcommissie

De themagroepcommissie bestaat o.a. uit de volgende personen:

Contact
E-mailadres: ginwest@geo-info.nl

Bijeenkomsten

6 juni 2018: Geo in de Polder

In deze bijeenkomst van Themagroep West verkennen een aantal inspirerende sprekers hoe geo-informatie in de provincie Flevoland door diverse partijen op innovatieve wijze wordt toegepast.
De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Almere. Als geen ander is de gemeente Almere, met haar ambitieuze groeicijfers en –doelstellingen, een grootverbruiker én – een groot producent van geo-informatie.

De Themagroep West waardeert het zeer dat de gemeente voor deze bijeenkomst vergaderfaciliteiten in het Stadhuis beschikbaar stelt. Het programma start om 16.00 uur, en wordt om circa 19.45 uur afgesloten met een borrel. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten, een eenvoudige maaltijd is inbegrepen. Lees hier meer over deze bijeenkomst.

Aanmelden kan via de agenda van deze website.

Vorige bijeenkomsten:

  • 8 juni 2017 organiseerde GIN West een leuk en inspirerende bijeenkomst in het nieuwe gemeentehuis van de stad Utrecht. Tijdens de bijeenkomst werd verteld hoe in het Utrechtse stationsgebied CAD en GIS zijn toegepast. Daarna deelden een aantal start-ups van JongGIN in een pitch hun ideeën en innovaties. Lees hier meer over het programma.
  • Op 26 mei 2016 heeft er een bijeenkomst van GIN West plaatsgevonden met als thema 'Geo-Informatie en de Smart City' in Den Haag. Lees hier meer over het programma.
  • In 2015 hield GIN West heeft op 4 juni 2015 de bijeenkomst van GIN West plaatsgevonden, lees hier meer over het programma en de presentaties.

De presentaties van de bijeenkomsten zijn ook terug te vinden in de Bibliotheek.